«Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της ΚΕ» – Απαντά η πλευρά Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά τη σημερινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που ξεκαθαρίζει ότι “είναι εδώ” και ότι θα διεκδικήσει από το Συνέδριο την ακύρωση των αβάσιμων αποφάσεων της ΚΕ, κάποιοι -υπό το κράτος πανικού- έσπευσαν να αλλοιώσουν ακόμη κι αυτήν την απόφαση του Σαββάτου που οι ίδιοι έλαβαν», σημειώνει η πλευρά Κασσελάκη, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη: «Αμετάκλητη και άμεσα εφαρμοστέα η απόφαση»

«Με σημερινή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δήθεν “αμετάκλητη” απόφαση όσον αφορά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη. Να υπενθυμίσουμε πως το άρθρο 20 του Καταστατικού είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού», τονίζει το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, καταλήγοντας ως εξής:

«Ας ευχηθούμε οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μη γίνουν η φαιδρή κανονικότητα που κάποιοι επιζητούν».

Διαβάστε σχετικά: Νέο μήνυμα Κασσελάκη: «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας στο συνέδριο»