Το πρόγραμμα του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ: Δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία το βράδυ του Σαββάτου

Το πρόγραμμα του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ: Δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία το βράδυ του Σαββάτου

Επίσκεψη σε δομή Υγείας, συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo, περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ, σύσκεψη εργασίας με παραγωγικούς φορείς και την Κυριακή διοργάνωση συνέντευξης Τύπου.

Αυτό είναι επιγραμματικά το πρόγραμμα της παρουσίας του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο. Από αυτό απουσιάζει η ομιλία το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο.

Αντί της ομιλίας, θα καλυφθεί από τα ΜΜΕ η εισήγηση του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στους παραγωγικούς φορείς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι μεγαλύτερης διαρκείας από το συνηθισμένο, η εισαγωγική τοποθέτηση πριν από τη συνέντευξη τύπου.

«Οργανωμένη εξωστρέφεια» στη ΔΕΘ

Ο Νίκος Παππάς παρουσίασε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τον σχεδιασμό για την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ.

Όπως είπε, στόχος είναι η προγραμματική αντεπίθεση του κόμματος, με ανάδειξη των επεξεργασμένων θέσεων επί κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία και την αγορά και με κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε την ανάγκη για «οργανωμένη εξωστρέφεια» σε κάθε επίπεδο.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να αναδειχθούν εκ νέου οι προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την πάταξη της κερδοσκοπίας και για το φορολογικό.

Παρουσίασε επίσης, τη δουλειά που έχει γίνει στο κόμμα για να διαμορφωθούν οι θέσεις σε κάθε τομέα. Έμφαση θα δοθεί στο στεγαστικό, στο ιδιωτικό χρέος, στα κόκκινα δάνεια, στην προστασία της πρώτης κατοικίας, στην επιχειρηματικότητα, στην Υγεία και στην Εργασία.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία «αδειάζει» Κασσελάκη για τις «κουκούλες»

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Ντιμπέιτ ΗΠΑ: «Πεντακάθαρη επικράτηση» – Γιατί οι αναλυτές «έστεψαν» νικήτρια την Κάμαλα Χάρις

Κακοκαιρία Atena: Σε αυτές τις περιοχές έπεσε η περισσότερη βροχή – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Χάρτης – LIVE)

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

Στον κουβά

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter