Το ΠΑΣΟΚ χτίζει κοινωνικό προφίλ με ομάδα κρούσης για την υγεία

Το ΠΑΣΟΚ χτίζει κοινωνικό προφίλ με ομάδα κρούσης για την υγεία

Ομάδα κρούσης για ανάδειξη προβλημάτων της καθημερινότητας, με προτεραιότητα το θέμα της υγείας, συγκροτεί το ΠΑΣΟΚ που επιδιώκει να επανασυνδεθεί με λαϊκά στρώματα που είχε χάσει από την οπτική του, εδώ και χρόνια, και να βρεθεί ξανά κοντά σε ευάλωτες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες.

Τρία στελέχη από το χώρο της υγείας αλλά και από το κίνημα για την προστασία των ατόμων με αναπηρία μετέχουν στο 9μελές Συντονιστικό όργανο του ΠΑΣΟΚ για τη χάραξη κεντρικών πολιτικών κατευθύνσεων για σημαντικά ζητήματα . Σε μια προσπάθεια εκλογικής διείσδυσης σε ευρύτερο ακροατήριο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θέτει στο κέντρο της πολιτικής της Χαριλάου Τρικούπη την αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων, στα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των υγειονομικών παροχών, και στην προστασία ευάλωτων ομάδων.

Πέρα από τα πολιτικά στελέχη που μετέχουν στο 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο ( Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας), τα τρία στελέχη που συμπληρώνουν τη σύνθεση του οργάνου είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μυρτώ Σαμαρά-Οικονόμου , ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, που είναι η τριτοβάθμια οργάνωση των ατόμων με αναπηρία, χρονίων παθήσεων και των οικογενειών τους και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ για την Αναπηρία (EDF) Ιωάννης Βαρδακαστάνης και Κατερίνα Γρ. Σολωμού, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας ΠΑΣΟΚ, Καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Μυρτώ Σαμαρά-Οικονόμου και ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2024 . Η πανεπιστημιακός Κατερίνα Γρηγ. Σολωμού, η οποία ήταν Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας ΠΑΣΟΚ, είχε εκφράσει επίσημα τη στήριξη της στον Νίκο Ανδρουλάκη , κατά τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι πρόκειται για επιλογή προοδευτική και προοπτικής και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει όλους όσοι έμειναν στα δύσκολα, ενώ του πίστωσε μεταξύ άλλων την άνοδο του χώρου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τη συνέπεια στην διακηρυγμένη πολιτική αυτονομία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φτιάχνει κάστρο χωρίς πρίγκιπες και δούκες

Ποιος παίζει παιχνίδια κατά της δημοσιογραφίας και υπέρ του Φλώρου;

Χρήστος Σταϊκούρας: Υπό τη σκιά των Τεμπών στήνει επικοινωνιακό σόου μπροστά στον Άρειο Πάγο (Video)

Φετουλάχ Γκιουλέν: Ποιος ήταν ο εχθρός του Ερντογάν – Ήθελε ένα «ανεκτικό Ισλάμ», σκληρή δουλειά και εκπαίδευση

Βίος και πολυτέλεια του σερ Πιτσιλή

Οι πρωταγωνιστές της απάτης-καρουζέλ και οι στενοί δεσμοί με την κυβέρνηση

Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας σε σχολείο – Mεταδίδεται εύκολα, έχει έντονα συμπτώματα (Video)

Μεγαλώνει το χάσμα στη ΝΔ – «Να μη θεωρηθεί δεδομένη η ψήφος μου ούτε για ΠτΔ», λέει ο Βλάχος

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ – Εργασίες το καλοκαίρι για τις στέγες Καλατράβα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter