Το νέο φιλμ του Γιώργου Λάνθιμου λέγεται «Bugonia»

Η επόμενη ταινία του έλληνα σκηνοθέτη αποτελεί ριμέικ μιας ασιατικής επιτυχίας του 2003.

Το εσωστρεφές και κατά διαστήματα δύστροπο φιλμ του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες καλοσύνης» είναι γεγονός ότι μούδιασε κάπως το κοινό που είχε σαγηνευτεί από το οσκαρικό «Poor things». Όμως το Χόλιγουντ στρέφει και πάλι το βλέμμα του στον Γιώργο Λάνθιμο και αφορμή για αυτό είναι η νέα του ταινία που βρίσκεται στα σκαριά κι έχει τίτλο «Bugonia». Πρόκειται για ένα  ριμέικ του Νοτιοκορεατικού «Save the Green Planet» (2003) σε σκηνοθεσία Τζανγκ Τζουν-Χουάν και παραγωγή CJ Entertainment, της εταιρείας που μας χάρισε το 2019 τα «Παράσιτα».

Κι ενώ αρχικά όλοι μιλούσαν για ένα μικρό ανεξάρτητο φιλμ – όπου η σταθερά παρούσα στο λανθιμικό σύμπαν Έμα Στόουν θα πλαισιωνόταν εκ νέου από τον Τζέσι Πλέμονς- το πρότζεκτ απόκτησε περίοπτη φήμη όταν ανακοινώθηκαν οι στενοί συνεργάτες του Λάνθιμου που θα συμμετείχαν στο «Bugonia». Πρόκειται για τον σεναριογράφο του «Succession» Γουίλ Τρέισι  και τον περίφημο Άρι Άστερ (σκηνοθέτης του «Hereditary» και του «Μεσοκαλόκαιρου») που εδώ αναλαμβάνει χρέη παραγωγού. Το στόρι στρέφεται γύρω από την προσπάθεια δύο ηρώων (υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι μπορεί να είναι μόνο ένας ο κεντρικός χαρακτήρας του φιλμ) που έχουν εμμονή με τις θεωρίας συνωμοσίας και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, καθώς θεωρούν ότι είναι εξωγήινη με αποστολή την καταστροφή του πλανήτη μας. 

Η ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το φιλμ είναι ο Νοέμβριος του 2025 και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι σκαρφίστηκε αυτή τη φορά ο διεθνής μας Yorgos!

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στον Διόνυσο: Ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε 17χρονο έξω από ΕΠΑΛ – Του έριξαν σπρέι πιπεριού και τον χτύπησαν (Video)

Καιρός: Καλοκαίρι… μέσα στον χειμώνα με «30άρια» και μετά απότομη πτώση και κρύο

Ηράκλειο: Ήπιαν καυστικό υγρό αντί για ρακή – Διασωληνωμένοι στην εντατική πέντε τουρίστες (Video)