Το μυστικό του καφέ κρύβεται στα χαμόγελα – Λόγω… τιμής

Το μυστικό του καφέ κρύβεται στα χαμόγελα – Λόγω… τιμής

Η ευτυχία κρύβεται στα απλά, στα καθημερινά. Και η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, μας κάνει να αναζητούμε συνεχώς έναν λόγο να χαμογελάμε. Από σήμερα, υπάρχει ένας ακόμα…

Στην Ελλάδα, ένα από τα βασικότερα, σημαντικότερα και ομορφότερα στοιχεία της ρουτίνας, είναι η στιγμή κατά την οποία προμηθευόμαστε τον καθημερινό μας καφέ και λέμε «καλημέρα» με τον barista που μας τον ετοιμάζει με μαεστρία.

Και μετά, αφού απολαμβάνουμε τις πρώτες γουλιές, συνοδεία ενός λαχταριστού σνακ, είμαστε έτοιμοι να… παλέψουμε με τα «θηρία» της καθημερινότητας.

Καθώς όμως, η κοινωνία δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως, με αρκετούς από εμάς να έχουμε χάσει αυτή την καθημερινή «πολυτέλεια» λόγω απώλειας εισοδήματος, ο Γρηγόρης είναι «παρών» και δίπλα μας, με μία προσφορά που θα μας κάνει να… χαμογελάσουμε.

Εδώ και καιρό, στα καταστήματα του Γρηγόρη, με την αγορά μίας πίτας ή σάντουιτς ή κρουασάν ή σαλάτας, ο καφές κανονικού μεγέθους μας στοιχίζει μόνο 1€, ενώ μεγάλου μεγέθους μόνο 1,5€.

Η προσφορά ισχύει μόνο για παραλαβή take away από τα καταστήματα Γρηγόρης και συμμετέχουν όλες οι ατομικές πίτες & κρουασάν, οι σαλάτες, τα σάντουιτς και οι μπαγκέτες.

Εξάλλου, αυτούς που μας φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρουμε με το μικρό, οι δικοί μας άνθρωποι, φαίνονται στις δυσκολίες.

Έτσι, γιατί όλα είναι πιο ωραία αν σε σκέφτονται…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter