Το Μαξίμου καλύπτει τον Βασίλη Οικονόμου – Παραμένει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ο εμπλεκόμενος πρώην διευθυντής του υφυπουργού

Το Μαξίμου καλύπτει τον Βασίλη Οικονόμου – Παραμένει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ο εμπλεκόμενος πρώην διευθυντής του υφυπουργού

Δεν υπάρχει «καμία δυσφορία» για τον Βασίλη Οικονόμου τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με την σύνδεση του πρώην πλέον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου με την υπόθεση «Αμαρυλλίς», σύμφωνα με το δημοσίευμα του Omnia.tv.

Με βάση το δημοσίευμα «στις δύο από τις τρεις εταιρίες με τις οποίες το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, ξέπλενε τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών, υπήρχε και το όνομα του Δημήτρη Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου».

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «για να μην υπάρχει καμία σκιά κ. Οικονόμου ζήτησε την συγκεκριμένη παραίτηση. Ζήτησε ο ίδιος και ποινικό μητρώο το οποίο για τον άνθρωπο αυτό είναι λευκό. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο εν λόγω κύριος έχει βγάλει μία ανακοίνωση, απαντάει και αναφέρεται ότι δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει καν παραπεμφθεί. Έχει προφανώς τη δική της αξία η απάντηση. Δεν είναι δική μας δουλειά να απαντήσουμε εξ ονόματος κάποιου άλλου πολίτη ή συνεργάτη υπουργού. Αλλά αλίμονο εάν σχετίζεται με όλο αυτό ο υφυπουργός».

Διαβάστε σχετικά: Βασίλης Οικονόμου: «Έκοψε» τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου για σύνδεση με την υπόθεση «Αμαρυλλίς»

«Δεν μπορεί με βάση ένα δημοσίευμα να ζητηθεί η παραίτηση κάποιου μέλους»

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το εάν ο εμπλεκόμενος σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση είναι ακόμη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βουλιαγμένης και απάντησε ότι «όπως προκύπτει δεν έχει καν ο άνθρωπος κατηγορηθεί για τη συγκεκριμένη πράξη. Εγώ δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αυτή της υπόθεσης, άρα δεν μπορεί με βάση ένα δημοσίευμα να ζητηθεί η παραίτηση κάποιου μέλους ή κάποιου επικεφαλής σε μία τοπική οργάνωση. Αντιλαμβάνεστε ότι εφόσον υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι περισσότερο που προκύψει από μία υπόθεση, που προς το παρόν δεν έχουμε κάτι τέτοιο, είτε αυτό αφορά τη Νέα Δημοκρατία, είτε τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας προχωρούν οι διαδικασίες, όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Αλλά το να δρας προληπτικά επειδή γράφτηκε κάτι, αυτό δεν συνάδει με θεσμικά κόμματα ή αντίστοιχα νεολαίες κομμάτων».

Διαβάστε επίσης:

Παππάς στην ΚΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρεθεί στην πρωτοπορία της προοδευτικής αντεπίθεσης

Μαξίμου για επιστολή Καρυστιανού σε Κομισιόν και Ευρωκοινοβούλιο: «Η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη» στα Τέμπη

Ο Μαρινάκης χαϊδεύει ακροδεξιά ακροατήρια για τους θανάτους μεταναστών στο ΑΤ Ομόνοιας και Αγίου Παντελεήμονα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter