Το Μαξίμου αδειάζει τον Βορίδη και σαμαρική πτέρυγα για την ισότητα στον πολιτικό γάμο

Το Μαξίμου αδειάζει τον Βορίδη και σαμαρική πτέρυγα για την ισότητα στον πολιτικό γάμο
ΕUROKINISSI)

Σε δημόσιο άδειασμα του Μάκη Βορίδη και της σαμαρικής πτέρυγας σχετικά με το νόμο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο προχώρησε το Μαξίμου, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών υπεραμύνθηκε της επιλογής της κυβέρνησης να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που δημιούργησε μεγάλες ρωγμές στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Documentonews σχετικά με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο οποίος είπε μετά τη συνέντευξη της κ. Σακελλαροπούλου ότι «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν αφορά κανένα δικαίωμα», ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να ζυγίζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε να χωρίσεις τους πολίτες, σε πολίτες πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας και αυτό το αποδεικνύει η κυβέρνηση με τις πρωτοβουλίες της όχι μόνο στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αλλά σε μία σειρά από δράσεις για την στήριξη των ανθρώπων που μπορεί να ήταν για πολλά χρόνια δυστυχώς στο περιθώριο ή μπορεί να ήταν αόρατοι για την πολιτεία».

Ουσιαστικά στο συγκεκριμένο ζήτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στήριξε την πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ είπε ότι «η καθολικότητα της απόλαυσης των δικαιωμάτων, είναι η κεντρική αρχή για τα δικαιώματα σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία. Διχαστικό είναι να χωρίζει κανείς τα δικαιώματα σε πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Όχι να υπερασπίζεται την καθολική απόλαυση. Εδώ κάποιοι συμπολίτες μας διεκδίκησαν και πέτυχαν να απολαύσουν δικαιώματα που εμείς ήδη έχουμε. Δεν αφαίρεσαν κάτι από κανέναν άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και δεκάδες βουλευτές από την δεξιά πτέρυγα του κόμματος έχουν διατυπώσεις πολλάκις την διαφωνία τους με το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, κάνοντας λόγο για «άκρατο δικαιωματισμό» και λάθος επιλογή της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα ξανά κατά Σακελλαροπούλου: Καλεί τη σάρα και τη μάρα στη δεξίωση, αφήνει έξω τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Μητσοτάκης: Επικοινωνιακό «ανακάτεμα» γενικών γραμματέων – Η «λευκή απεργία» και τα ονόματα που παίζουν

Δίκη Καραϊβάζ: Οι συνήγοροι της οικογένειας λένε ότι έχουν το υλικό από το κατεστραμμένο CD

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter