Το line up και οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων στο Up The Hammers Festival

Το line up και οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων στο Up The Hammers Festival
Φωτογραφία: Steven j. Messina

To καλτ φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει το τριήμερο 18-20 Μαΐου σε An Club και Gagarin 205.

Θα είναι το φετινό UP THE HAMMERS FESTIVAL το καλύτερο όλων των εποχών; Το ερώτημα θα απαντηθεί το βράδυ του Σαββάτου όταν το πρωτοπόρο στην ηχητική παρελθοντολαγνεία φεστιβάλ θα έχει ολοκληρωθεί και τα σφυριά θα έχουν ξαναμπεί στα θηκάρια. Πολλοί έχουν ήδη αποφανθεί ότι το φετινό line up είναι ανάμεσα στα πλέον ελκυστικά στη 17ετή πορεία του φεστιβάλ, στο οποίο οι παλιές καραβάνες προϋπαντιούνται από συγκροτήματα που είναι πολύ πιθανό μετά από χρόνια να είναι εκείνα στις υψηλότερες θέσεις του billing. Συγκροτήματα που σε πείσμα των καιρών, των μοδών και του εκσυγχρονισμού επιμένουν να υπηρετούν έναν ήχο που ακόμα κι αν μοιάζει παρωχημένος εξακολουθεί να σαγηνεύει μια μεγάλη μερίδα πιστού και αφοσιωμένου κοινού. Και παράλληλα, να κάνει πολλούς από όσους έχουν επιλέξει να μην μένουν καθηλωμένοι στο παρελθόν να επιστρέφουν -έστω για όσο διαρκεί το φεστιβάλ- για να πάρουν μια ισχυρή δόση αληθινού metal. Ούτε post ούτε nu ούτε black ούτε death ούτε prog ούτε τίποτε. Μόνο metal, με παλιούς γνώριμους να συνυπάρχουν με μπάντες που παρά τη σύντομη πορεία τους έχουν καταφέρει να μπουν στην bucket list κάθε χατζημεταλλά που σέβεται τον εαυτό του.

Από τους Sonja που με το ντεμπούτο τους «Loud Arrival» έκαναν μια από τις πιο… θορυβώδεις αφίξεις του 2022 κερδίζοντας με το σπαθί τους (κυριολεκτικά) τη θέση του headliner στο warm up σόου της Πέμπτης μέχρι τους μπαρουτοκαπινσμένους Καναδούς Riot City και τους κλώνους των Running Wild, Σουηδούς Blazon Stone. Οσο για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τους Αμερικανούς Vicious Rumors να επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια παίρνοντας την θέση των Toxik, μάλλον χαροποίησε παρά στενοχώρησε καθώς το λογότυπό τους είναι ραμμένο σε πολύ περισσότερα αμάνικα που θα βγουν από το ντουλάπι σε σχέση με εκείνο των θιασωτών του τεχνικού thrash συμπατριωτών τους. Ανάμεσα στις αξιοσημείωτες και πολυαναμενόμενες επιστροφές είναι φυσικά αυτές των Enforcer που με νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους έρχονται να ενδυναμώσουν τους δεσμούς με το πιστό ελληνικό κοινό, αλλά και οι Cloven Hoof που με τον Harry «The Tyrant» Conklin στα φωνητικά λογικά δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στη μία ώρα που θα παίξουν.

Όσο για τους headliners Exciter (19 Μαΐου) και Riot V (20 Μαΐου) αναμένεται να κάνουν τους ασπρομάλληδες που έχουν καβαλήσει ακόμη και τα δεύτερα –ήντα και κάνουν headbanging μέχρι το σβέρκο τους να φωνάξει «έλεος» και τους ορκισμένους καραφλομαλλιάδες να ανεμίζουν όσες τρίχες τους έχουν απομείνει.

Μετρώντας αντίστροφα για το warm up σόου της Πέμπτης 18 Μαΐου στο An Club και το κυρίως πιάτο της 19ης και 20ής Μαΐου στο Gagarin 205, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων καθώς και τις ώρες που όλοι οι καλλιτέχνες θα είναι διαθέσιμοι για υπογραφές και φωτογραφίες στον εξώστη του Gagarin στον οποίο θα λειτουργήσουν και οι πάγκοι με το merchandise.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Τα εκπτωτικά εισιτήρια early bird και για τις τρεις μέρες του φεστιβάλ εξαντλήθηκαν! Οι τιμές για την υπόλοιπη προπώληση διαμορφώνονται ως εξής:

Warm Up: 26 ευρώ (μέσω της Ticketservices) και 29 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας (18 Μαΐου).

Για την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου οι τιμή διαμορφώνεται στα 55 ευρώ. H online και η τηλεφωνική αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 5%, ενώ δεν υπάρχει χρέωση στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Ticketservices (Πανεπιστημίου 39 – ωράριο εκδοτηρίου 9:00 – 17:00).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter