Το Lake Party επιστρέφει το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου στην Τριχωνίδα

Το Lake Party επιστρέφει το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου στην Τριχωνίδα

Το μουσικό καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωσή του και Lake Party, το φεστιβάλ που ξεκίνησε το 2011… από μία ιδέα μεταξύ φίλων, οι οποίοι θέλησαν να διοργανώσουν ένα πάρτι που όμοιό του δεν ξαναέγινε στη περιοχή, είναι εδώ! Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου το Κτήμα Πιθάρι – Lakeliving, ο χώρος που αγκάλιασε την ιδέα αυτή και βοήθησε στο να επαναληφθεί ξανά και ξανά αυτό το εγχείρημα με μεγάλη επιτυχία, το Lake Party θα μας χαρίσει δύο βραδιές με μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζει εκρηκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, οι ΜΕΛΙSSES έρχονται να μας ταξιδέψουν στο Lake Party και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε… «Για Όλα Ικανοί»! Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς. Κάθε συναυλία τους μία συναρπαστική live εμπειρία, ένα αξέχαστο party, με τις ΜΕΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα να βάζουν τη ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους και τη χαρακτηριστική διαδραστική επαφή τους με το κοινό.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο Lake Party με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Πάντα και Ποτέ» στις αποσκευές του και δίνει ραντεβού με τους φίλους του στη Λίμνη Τριχωνίδα για να ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί και που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες.

Για δύο βράδια, το Κτήμα Πιθάρι, με φόντο την πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα, θα γίνει το επίκεντρο της μουσικής και της διασκέδασης, φιλοξενώντας το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού της περιοχής προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

Στο site του Lake Party μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φεστιβάλ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter