«Το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια», λέει το Μαξίμου για τα γαλάζια τραπεζώματα…

«Το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια», λέει το Μαξίμου για τα γαλάζια τραπεζώματα…

Να υποβαθμίσει τα «γαλάζια τραπεζώματα» που γίνονται τις τελευταίες μέρες προσπαθεί το Μαξίμου, με σκοπό να διαχειριστεί τους «μετασεισμούς» που έχουν παραχθεί μετά την ερώτηση των 11 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για τα κόκκινα δάνεια, αλλά και τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη γαλάζια ΚΟ και από κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα: Οι τέσσερις λόγοι που θα… πέσουν στο κενό τα «γαλάζια τραπεζώματα» του Μαξίμου

Συγκεκριμένα, ενώ τις τελευταίες μέρες πρωτοκλασάτοι υπουργοί (Γεωργιάδης, Φλωρίδης, Πιερρακάκης) έχουν βγει σε τραπέζια σύσφιξης των σχέσεων με δεκάδες γαλάζιους βουλευτές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «να σας πω απλά, επειδή νομίζετε ότι κάτι έγινε ξαφνικά επειδή τυχαίνει να το γνωρίζω επειδή ήμουν γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για δύο χρόνια, είναι κάτι το οποίο το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια ως κόμμα. Είχα την χαρά να βρεθώ με το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας σε διάφορες συγκεντρώσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν και έξοδοι για φαγητό. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό αυτό, ίσα ίσα η Νέα Δημοκρατία είναι ανθεκτική γιατί έχει μάθει να συνομιλεί σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στα όργανα».

«Μία είναι η Νέα Δημοκρατία»

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «το γεγονός ότι εκφράζονται διάφορες απόψεις, δε σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρα πολλές εκφάνσεις ή έχει πάρα πολλές εκδοχές. Μία είναι η Νέα Δημοκρατία, προχωράει μπροστά. Εκφράζονται μέσα σε αυτή διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα, αλλά στο τέλος της ημέρας ο στόχος είναι να υλοποιήσει το πρόγραμμά της».

Πάντως, εάν και ο Παύλος Μαρινάκης κάνει λόγο για «συνηθισμένες πρακτικές» στο γαλάζιο κόμμα, η αλήθεια είναι ότι στο Μαξίμου υπάρχει έντονος προβληματισμός, ειδικά μετά και την «πρωτοβουλία των 11» για τα κόκκινα δάνεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πέρα από τις ζυμώσεις υπουργών με γαλάζιους βουλευτές, ο ίδιος ο πρωθυπουργός προγραμματίζει μία πιο «χαλαρή συνάντηση» με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στις αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ οδηγεί τη Μέση Ανατολή στο χάος: Απορρίπτει την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Ο Ερντογάν δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε ο Μπάιντεν – Επέστρεψε στην Τουρκία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter