Με προφορικές διαρροές από… κύκλους Τσίπρα η διάψευση για τη «συγγνώμη» στον Βενιζέλο

Στον απόηχο της είδησης της επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την οποία παραδέχθηκε το λάθος του για την παραπομπή του δεύτερου για την υπόθεση Novartis, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού επιχειρούν να διαψεύσουν την είδηση.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ο Αλέξης Τσίπρας δε νιώθει την ανάγκη να διαψεύσει επισήμως και κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τον παρουσιάζουν ως… απολογούμενο στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ιδιαίτερα αφού η πληροφορία αυτή συνδέεται σε πολλά δημοσιεύματα με τα όσα είχε πει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε ημερίδα της Καθημερινής τόσο για τους χειρισμούς της κυβέρνησής του σχετικά με το σκάνδαλο Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες.

Αντί λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να διαψεύσει ευθέως, είτε προσωπικά, είτε με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του, τα όσα γράφονται σήμερα ύστερα από σχετική δήλωση του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη στο Μega, επιλέγει να… διαρρεύσει το εξής:

«Τα σχετικά δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, στερούνται σοβαρότητας».

Διαβάστε επίσης: Συγγνώμη σου ζητά, συγχώρεσέ τον

Σημειώνεται ότι στο θέμα αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την Αναστασία Γιάμαλη.

«Πρέπει να δώσουν συγχωροχάρτι. Ο Τσίπρας ήδη το έχει κάνει το πρώτο βήμα, ξέρω ότι έχει γίνει τηλεφώνημα Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του στην υπόθεση Novartis» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάνης.

Παραμένει ωστόσο το ερώτημα γιατί η συγκεκριμένη είδηση – τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα- δεν διαψεύδονται από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, γραπτώς, με ανακοίνωσή του για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Για όλους είχε η Δήμητρα Λιάνη μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ… (Video)


Ο Δένδιας κλείνει την πόρτα στον Μητσοτάκη: «Δεν είναι στις προθέσεις μου» να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη στη ΔΕΘ


Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πύρρειος νίκη Ανδρουλάκη – Τα δύσκολα είναι μπροστά


Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου – Σκέψεις για ακύρωση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ