Το… «ευφάνταστο» προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ που θυμίζει… ΠΑΣΟΚ! (Video)

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από τις κρίσιμες κάλπες της 21ης Μαΐου. Τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων διαδέχονται το ένα το άλλο. Όλα στοχεύουν στους εν δυνάμει ψηφοφόρους και την εξασφάλιση της ψήφου των πολιτών, με ξεχωριστά και ευφάνταστα βίντεο.

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε το προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ, με τίτλο «Η σταθερότητά τους σημαίνει περισσότερη αστάθεια & ανασφάλεια για τον λαό». Στο σποτ παρουσιάζετε ένας πύργος Τζένγκα, του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού, το οποίο ως στόχο έχει να καταφέρουν οι παίχτες να κρατήσουν τον πύργο σταθερό, όσο αφαιρούν «τουβλάκια». Στο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ λοιπόν γίνεται ένας παραλληλισμός των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, με τουβλάκια, τα οποία αφαιρούνται από τον πύργο, χάνοντας τη σταθερότητα του με κίνδυνο να πέσει.

YouTube video player

Ωστόσο, εάν ανατρέξει κανείς στο όχι και τόσο μακρινό 2007, θα παρατηρήσει ότι το προεκλογικό -τότε- σποτ του ΠΑΣΟΚ, παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τον πύργο Τζένγκα, όπου αφαιρούνται τουβλάκια.

Μάλιστα η ομοιότητα των δύο σποτ είναι εξόφθαλμη… Φαίνεται πως στο ΚΚΕ ακολουθούν την ίδια λογική, την ίδια προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ του 2007.

Ετικέτες