Το επιτελικό θράσος Μητσοτάκη πηγή… «έμπνευσης», παρά τα «βέλη» εντός και εκτός Ελλάδας

Το επιτελικό θράσος Μητσοτάκη πηγή… «έμπνευσης», παρά τα «βέλη» εντός και εκτός Ελλάδας

Στο Μέγαρο Μουσικής θα βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ενημερώνει το Μαξίμου, θα μιλήσει σε εκδήλωση για  «τη λειτουργία του επιτελικού κράτους στη νομοθέτηση» με ειδική αναφορά στην Ελλάδα «ως φιλοδοξία και έμπνευση», την οποία διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων.

Τι κι αν η προηγούμενη σύνθεση της Ευρωβουλής πέρασε ψήφισμα – ράπισμα για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα; Τι κι αν διεθνείς οργανώσεις έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω από τη χώρα αναδεικνύοντας συνεχώς τα κακώς κείμενα στην ελληνική Δικαιοσύνη; Όλα αυτά την ώρα που ο νομικός κόσμος εναντιώνεται ξεκάθαρα στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις Φλωρίδη.

Ενώ λοιπόν το «κοκτέιλ» διαμαρτυριών και ψηφισμάτων -εντός και εκτός Ελλάδας-, συνεχίζεται δίχως φρένα, ο πρωθυπουργός θα ανέβει στο βήμα για να δώσει ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου. Χρησιμοποιώντας τη χώρα ως… «πηγή έμπνευσης» (όπως αναφέρεται άλλωστε και στον τίτλο της εκδήλωσης) θα καυχηθεί για τις ενέργειες και τη «φιλοδοξία» της κυβέρνησης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Αντίποινα της Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις στον Λίβανο: Επίθεση με πυραύλους στο Ισραήλ

Διασυνοριακή απάτη-μαμούθ: Οι 62 εμπλεκόμενοι, η μέθοδος… carousel, και η ζημιά των 30 εκατ. ευρώ για το δημόσιο

Λίβανος: Πώς στήθηκαν οι επιθέσεις μέσω παγιδευμένων συσκευών – Η «Μονάδα 8200» της Mossad και οι εταιρείες «φαντάσματα»

Καταδικάζουν τους ανέργους με ψαλίδι στα επιδόματα – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιθωριοποιεί όσους μένουν άνεργοι

Διαλύουν το νοσοκομείο Πύργου: Σοβαρές ελλείψεις και ρουσφετολογικές μετακινήσεις – Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον «γαλάζιο» διοικητή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter