Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με γαλάζιους βουλευτές- Επιμένει η «εσωκομματική αντιπολίτευση»

Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με γαλάζιους βουλευτές- Επιμένει η «εσωκομματική αντιπολίτευση»

Αύριο, Τρίτη (1/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει στο Μαξίμου γαλάζιους βουλευτές, με σκοπό να γεφυρωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Το Μαξίμου μετά τα τραπεζώματα πρωτοκλασάτων υπουργών (Πιερρακάκης, Γεωργιάδης, Φλωρίδης) σε γαλάζιους βουλευτές, επικεντρώνεται στην αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, λίγες μέρες πριν το street party έξω από το κτίριο της Ρηγίλλης (4/10), με αφορμή τα συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: «Φιάσκο» με το υπουργικό «μασάζ» στη «γαλάζια» ΚΟ – Μόλις 3 «αντάρτες» παρόντες (Photos)

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το Μαξίμου είναι ότι η «Νέα Δημοκρατία δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τις ρίζες της» και ότι ο πρωθυπουργός ακούει τους προβληματισμούς των βουλευτών και της γαλάζιας βάσης. Σε ότι αφορά τα ταυτοτικά ζητήματα δεν είναι τυχαία και η φράση που χρησιμοποίησε πριν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος είπε στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία», ότι «και όπως λέει κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΝΔ είμαστε όλοι καραμανλικοί», με σκοπό να δώσει ένα μήνυμα ενότητας. Μάλιστα, η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής που ακούγεται ολοένα και περισσότερο για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, ειπώθηκε μπροστά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης: Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά προκαλεί ταραχή στο Μαξίμου

Επιμένουν οι διαφωνούντες

Μπορεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να προσπαθούν να διαχειριστούν τις εσωτερικές αντιθέσεις, όμως η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί εσωκομματικά μόνο εύκολη δεν είναι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ερώτηση των 11 για τα κόκκινα δάνεια και η διαγραφή του Μάριου Σαλμά, φαίνεται πως απελευθερώνει δυνάμεις, καθώς πλέον οι βουλευτές που είναι απογοητευμένοι από τις επιλογές του πρωθυπουργού είναι κοντά στους 30.

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Τέλος, στο γαλάζιο κόμμα προγραμματίζονται περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να ανακοπεί η κυβερνητική φθορά και να αλλάξει η ατζέντα των «εσωκομματικών αντιθέσεων».

Διαβάστε επίσης:

Πύρινη κόλαση στο Ξυλόκαστρο: «Καμία υποδομή στην Ελλάδα του ’24 – Πας σαν το σκυλί στ’ αμπέλι» – Οργή από την αδερφή θύματος (Video)


Ένα email της Καρυστιανού θα προκαλέσει πονοκέφαλο στη φον ντερ Λάιεν και τη Μέτσολα


To εγκληματικό modus operandi στο αμαρτωλό ΑΤ


Άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στο Documento: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ


Το Ισραήλ βομβάρδισε το κέντρο της Βηρυτού – Ισραηλινά τανκς στα σύνορα με Λίβανο (Photos -Video)


Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Νέο μήνυμα από 112 – «Απομακρυνθείτε προς Λυγιά»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter