Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»
EUROKINISSI

Την απομάκρυνση του Άδωνη Γεωργιάδη από το υπουργείο Υγείας ζητά με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις ντροπιαστικές δηλώσεις του υπουργού (και αντιπροέδρου της ΝΔ) για τον θάνατο τουρίστριας στην Ανάβρα κοντά στο αγροτικό ιατρείο, όπου ήταν κλειστό επειδή δεν υπήρχε γιατρός.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης επιτέθηκε στον δήμο Αλμυρού που κατήγγειλε το γεγονός, λέγοντας ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή, και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ… Χωρίς ντροπή, είπε ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού γιατρούς.

Διαβάστε σχετικά: Ντροπιαστική δήλωση Άδωνη για τον θάνατο τουρίστριας: «Στα περιφερειακά ιατρεία δεν υπάρχουν γιατροί τα ΣΚ» – Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Κύριε Μητσοτάκη, η δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό υγείας “η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς” είναι ακραίο δείγμα κυνισμού» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να “θεραπευτεί” μόνο με άμεση αποπομπή του».

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη πρόκληση Γεωργιάδη: «Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έφερε την Ελλάδα στη χρεοκοπία»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτά τα μέλη της ΠΓ βοήθησαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι» – Ραγίζει οριστικά το γυαλί με τους «87»

Πολάκης: «Το Χειρουργικό ορθοπεδικός και το Παθολογικό καρδιολόγος» – Ο απόλυτος εξευτελισμός Άδωνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter