Απειλητικό μήνυμα για βόμβα στη Βουλή (Video)

Απειλητικό μήνυμα για βόμβα στη Βουλή (Video)

Προειδοποιητικό  μήνυμα για βόμβα δέχτηκε η Βουλή λίγο πριν τις 20:30. Κατά τις πληροφορίες, το απειλητικό μήνυμα έγινε μέσω του 112 χωρίς να δοθεί χρονικό περιθώριο για έκρηξη.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο, με πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και κατέφθασαν πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Να σημειωθεί ότι αρμόδια κοινοβουλευτικά στελέχη αξιολογούν το απειλητικό τηλεφώνημα ως φάρσα. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 21:10′ την Τρίτη 29 Απριλίου 2025, είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος στο εσωτερικό του κτιρίου με τα εκπαιδευμένα σκυλιά, χωρίς να προκύψει κάτι ανησυχητικό. Στη συνέχεια ο έλεγχος πέρασε στον περίβολο του κτιρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Μπλακ άουτ: Αποκαταστάθηκε το 99% του δικτύου σε Ισπανία, Πορτογαλία – «Καμία θεωρία δεν έχει αποκλειστεί»

«Βόλτα στο χάος» χωρίς σήμα, φαγητό με κεριά και μετρητά – Πώς βίωσαν το μπλακ άουτ οι πολίτες στην Ισπανία

Τσελέντης για Βούτες: Δεν βλέπω να έχει σχέση ο αγωγός – Απαιτούνται μετρήσεις, όχι επιφανειακές παρατηρήσεις

Εκλογές στον Καναδά: Πρωτιά για τον Μαρκ Κάρνι και τους Φιλελεύθερους

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κερατέα: Ήχησε το 112, ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (Videos)

Ο Άδωνης στο κυνήγι της… αντιπροσωπείας του Τραμπ στην Ελλάδα

Ετικέτες

Documento Newsletter