Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης στο Μαξίμου – Χατζηδάκης για αντιπρόεδρος του ΕΛΚ

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης στο Μαξίμου – Χατζηδάκης για αντιπρόεδρος του ΕΛΚ

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε την Τρίτη στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες μέρες πριν το συνέδριο του ΕΛΚ που θα πραγματοποιηθεί στην Βαλένθια στις 28-29 Απριλίου. Στη ατζέντα της συζήτησης ήταν και οι κινήσεις των γαλάζιων ευρωβουλευτών ενόψει του συνεδρίου, καθώς υποψήφιος αντιπρόεδρος για το ευρωπαϊκή κεντροδεξιά οικογένεια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κωστής Χατζηδάκης.

Με αυτό τον τρόπο είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός «ευνοεί» για άλλη μία φορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα θέλει να διευρύνει την επιρροή του στο ΕΛΚ. Άλλωστε, στα γαλάζια πηγαδάκια η συζήτηση για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκό πόστο δεν έχει σβήσει.

Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, υπενθυμίζεται ότι το τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρχε μεγάλη ενόχληση στο Μαξίμου, καθώς ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του γαλάζιου κόμματος διασκέδασε μαζί με τον παρουσιαστή της επιτυχημένης εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος. Αρκετοί έλεγαν ότι αυτή η κίνηση «νομιμοποιεί» τον Λάκη Λαζόπουλο, που ασκεί ολιστική κριτική προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τέλος, πριν ένα χρόνο σε «βατερλώ» εξελίχθηκε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΛΚ, καθώς ήρθε τελευταίος με 85 ψήφους.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Είχαν καεί τα μαλλιά και το δέρμα μου χωρίς να έχω επαφή με τη φωτιά» – Επιζήσαντες μιλούν στο Documento

Καρυστιανού για «Ομάδα Αλήθειας»: Πληρώνονται από τους φόρους μας για να διαστρεβλώνουν την αλήθεια (Video)

Πάπας Φραγκίσκος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Χιλιάδες πιστοί αναμένονται στο Βατικανό (LIVE)

Νίκος Ρωμανός: Είμαι αθώος – Τι υποστήριξε στο υπόμνημά του για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους

Ψηφιακό λούστρο από το Μαξίμου στο χάος του ΕΣΥ: 5+1 επικοινωνιακές παρεμβάσεις της κυβέρνησης

Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαριστούσε τους διασώστες των μεταναστών – Αποκάλυψη από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο

ΗΠΑ: Δικαστής «αδειάζει» τον Τραμπ δίνοντας εντολή να ενημερώνονται οι μετανάστες 21 ημέρες πριν την απέλαση

ΗΠΑ και Ρωσία συμφωνούν στο «πάγωμα» του μετώπου στην Ουκρανία – Ο Ζελένσκι δέχεται απευθείας διαπραγματεύσεις

Documento Newsletter