Τι συμβαίνει με το Facebook; Κατέβασε ρεπορτάζ των δηλώσεων Μητσοτάκη για τα κενά άμυνας

Τι συμβαίνει με το Facebook; Κατέβασε ρεπορτάζ των δηλώσεων Μητσοτάκη για τα κενά άμυνας

Για μία ακόμη φορά η πολιτική του Facebook που άπτεται της «προστασίας» της φιλοκυβερνητικής πολιτικής προκαλεί πολλά ερωτήματα…

«Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά περιεχόμενο αφαιρείται χωρίς καμία πειστική αιτιολογία… Συμπτωματικά το περιεχόμενο αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δυσάρεστο είτε προσωπικά για τον πρωθυπουργό, είτε για την κυβέρνηση…» σημειώνει σε άρθρο της η γνωστή ιστοσελίδα militaire.gr

Σημειώνει πως τελευταίο «θύμα» του Facebook ήταν το άρθρο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας -όπως η ίδια αναφέρει- με όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στις ΗΠΑ.

«Αναδημοσιεύσαμε τις δηλώσεις τους επισημαίνοντας με έντονη γραμματοσειρά ότι προέρχονται από το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου» αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: «Θα δαπανήσουμε το 3% του ΑΕΠ μας για την άμυνα» – Τα όπλα στην Ουκρανία δημιουργούν «κενά στις δικές μας αμυντικές ικανότητες»

Στις δηλώσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να παραδέχεται ότι η βοήθεια που δώσαμε στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει κενά στις αμυντικές μας δυνατότητες.

«Το ρεπορτάζ του militaire.gr ανέβηκε στη σελίδα του στο Facebook ,το οποίο σε λίγα λεπτά το “κατέβασε”!!!» αναφέρουν προσθέτοντας πως «το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στο militaire.gr . Κι άλλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα».

Όπως επισημαίνεται η «δικαιολογία» που κυκλοφορεί είναι ότι η «ομάδα του Facebook», ελέγχει τα δημοσιεύματα μέσω …τεχνητής νοημοσύνης!!!

Για να συμπληρώσουν:

«Αν η περιβόητη και πολυδιαφημισμένη τεχνητή νοημοσύνη κάνει τέτοια λάθη, ζήτω που καήκαμε. Βεβαίως για να ελέγξει η τεχνητή νοημοσύνη κάποιος βάζει τα κριτήρια. Κι αυτοί είναι άνθρωποι…»

Η αλήθεια είναι πως όλο και πολλαπλασιάζονται οι πρακτικές που συνάδουν με λογοκρισία που υποθετικά προστατεύουν την κυβέρνηση.

Το ερώτημα παραμένει:

Τελικά κάποιος θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει με το Facebook στην Ελλάδα;

Διαβάστε επίσης:

Βολεύτηκαν με το «Βόρεια Μακεδονία» οι Νεοδημοκράτες!


Επικοινωνιακό «δομικό ανασχηματισμό» Γενικών Γραμματέων ετοιμάζει ο Μητσοτάκης


Κύρτσος: «Βουλιμικός μητσοτακισμός» η κερδοσκοπία στην ενέργεια


Τζο Μπάιντεν: Κλιμακώνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί – Η χαριστική βολή και το «τεστ αντοχής»


Politico: Πρόκειται για το τέλος της Λεπέν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter