Τι συμβαίνει στη ΝΔ; Ο Βορίδης στηρίζει δήμαρχο που… διέγραψε ο Μητσοτάκης!

Τι συμβαίνει στη ΝΔ; Ο Βορίδης στηρίζει δήμαρχο που… διέγραψε ο Μητσοτάκης!

Τα έχουν μπερδέψει λίγο εκεί στη ΝΔ… Δεν εξηγείται διαφορετικά η προσπάθεια «παράκαμψης» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Μάκη Βορίδη σχετικά με το θέμα της διαγραφής του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο Μάκης Βορίδης, που τυγχάνει να είναι υπεύθυνος για τις στηρίξεις του κόμματος στην Πελοπόννησο, δήλωσε στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ του Λυγουριού πως: «Το Άργος έχει δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο». Μία δήλωση με ξεχωριστή σημασία καθώς ουσιαστικά στηρίζει τον δήμαρχο Άργους για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τι άποψη όμως έχει για αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε από το κόμμα τον Δημήτρη Καμπόσο (έστω και καθυστερημένα) μετά από τις ρατσιστικές δηλώσεις που είχε κάνει για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κάνοντας μάλιστα και τη σχετική κατηγορηματική διαβεβαίωση μέσω Twitter:

Οπότε αν ο Μάκης Βορίδης στηρίζει τον διαγραμμένο δήμαρχο, τότε είτε πρόκειται για διαγραφή «της πλάκας» είτε παίζονται παιχνίδια στην Πειραιώς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter