«Τι να το κάνεις το παρθένο δάσος, άχρηστο είναι»! – Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε σε ρεσιτάλ μωρολογίας

«Τι να το κάνεις το παρθένο δάσος, άχρηστο είναι»! – Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε σε ρεσιτάλ μωρολογίας

Τρεις μέρες καίει η φωτιά στην Κορινθία και οι πυροσβέστες καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά χέρια για να τη σβήσουν καθώς είναι χιλιάδες τα κενά στην Πυροσβεστική.

Στην κυβέρνηση πήρε μπροστά η προπαγάνδα… έκτακτης ανάγκης, όπως το απίστευτο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη το πρωί στη Βουλή για την πυρκαγιά: «Eλπίζω και εύχομαι σύντομα να τελειώσουμε με αυτή την εκκρεμότητα».

Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ανίκανη και ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Πολιτικής Προστασίας για να δικαιολογηθεί είπε ότι «δεν την περιμέναμε τέτοια περίοδο». Κάποιος να του θυμίσει ότι η αντιπυρική περίοδος είναι έως τις 31 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα βγήκαν οι… εφεδρείες για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση. Στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου… το τερμάτισε λέγοντας «τι να το κάνεις το παρθένο δάσος, άχρηστο είναι»!

Ο Αρης Πορτοσάλτε πήρε την μπάλα και είπε ότι όσοι ρίχνουν ευθύνες στην κυβέρνηση «βγάζουν μεροκάματο». Επειδή οι πρώτοι που έριξαν ευθύνες στην κυβέρνηση σε αυτήν την πυρκαγιά είναι οι εποχικοί πυροσβέστες, ναι, βγάζουν μεροκάματο, αλλά μέσα στις φλόγες, όχι από την ασφαλή καρέκλα του τηλεοπτικού στούντιο…

Διαβάστε επίσης:

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr για τη φωτιά στην Κορινθία: Οι δυνάμεις δεν επαρκούν – Φωνάζουμε για πρόληψη

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Στάχτη πάνω από 50.000 στρέμματα – Μάχη πριν πέσει το σκοτάδι με τις αναζωπυρώσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter