Τι να φας μετά τη δουλειά όταν το ψυγείο έχει μόνο… λίγο γιαούρτι

Τι να φας μετά τη δουλειά όταν το ψυγείο έχει μόνο… λίγο γιαούρτι

Γυρίζεις από τη δουλειά και νιώθεις μία… λιγουρίτσα, αλλά δε θέλεις να το παρακάνεις, ούτε να παραγγείλεις φαγητό απ’ έξω. Αυθόρμητη σκέψη – ερώτηση: τι υπάρχει στο ψυγείο; Ανοίγεις και βλέπεις ένα κεσεδάκι γιαούρτι.

Μία μικρή απογοήτευση σε πιάνει αλλά… έχουμε τη λύση και την απάντηση στο αυθόρμητο «τι να φτουρίσει ένα γιαουρτάκι», που σκέφτηκες. Γιατί με μικρές «πινελιές», μπορεί να μετατραπεί σε τροφή ικανή να τέρψει τον ουρανίσκο σου. Πώς; Όπως διαβάζουμε στο allazoumesinithies.ab.gr/, σε λίγα λεπτά της ώρας, με απλές κινήσεις, μπορείτε να απολαύσετε ένα λαχταριστό γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μπισκότο βρώμης.

Τι θα χρειαστείτε; 1 «ΑΒ snack on the go» και 1 μπισκότο βρώμης ΑΒ. Άλλωστε, δε χρειάζεται να είναι κανείς… σεφ για να το φτιάξει: Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, προσθέτουμε το μείγμα «ΑΒ snack on the go» και ανακατεύουμε. Τρίβουμε το μπισκότο βρώμης, το σκορπίζουμε πάνω στο γιαούρτι, σερβίρουμε και… απολαμβάνουμε.

Έτσι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, το μέχρι πρότινος… «γιαουρτάκι», έχει μετατραπεί σε πεντανόστιμη τροφή για να σας συνοδεύσει έως το επόμενο κυρίως γεύμα σας. 

Τα οφέλη; Πολλαπλά! Τόσο για το σώμα, όσο και για το περιβάλλον. Αφενός συμβάλουμε στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων, αλλά και της αξίας της ευεξίας στην καθημερινότητα.

Αλλάζουμε συνήθειες…

Ήρθε λοιπόν η ώρα για να αλλάξουμε συνήθειες! Πώς; Παίρνοντας τη σκυτάλη από την ΑΒ Βασιλόπουλος, ώστε μαζί να διαμορφώσουμε σήμερα έναν καλύτερο κόσμο, με μικρές και καθημερινές πράξεις, που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Μέσα από το κίνημα #allazoumesinithies και πλούσιο digital περιεχόμενο, η εταιρεία διευρύνει ακόμα περισσότερο τις πρωτοβουλίες της και αναλαμβάνει δράση με ιδέες, συμβουλές και προτάσεις αφιερωμένες στα δυο πιο σημαντικά σπίτια της ζωής μας: το σώμα μας και τον πλανήτη μας

Γιατί… σε όλη μας τη ζωή ζούμε παράλληλα σε δύο «σπίτια»: το σώμα μας και τον πλανήτη μας. Και τα δύο έχουν ανάγκη από φροντίδα, συντήρηση και αγάπη. Γι’ αυτό, συχνά χρειάζονται αλλαγές στις συνήθειες μας. Αλλαγές μικρές ή και μεγαλύτερες. Αλλαγές, που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και να διαμορφώσουν το μέλλον μας. Το δικό μας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Στο ειδικά σχεδιασμένο site https://allazoumesinithies.ab.gr/, ο καθένας από εμάς μπορεί να βρει πλούσιο περιεχόμενο γύρω από την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, την υγιεινή διατροφή για μικρούς και μεγάλους, καθώς και DIY λύσεις, ώστε τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο. Σε αυτή την προσπάθεια, η ΑΒ ενώνει τις δυνάμεις της με οργανισμούς και influencers, που μοιράζονται απλούς και εύκολους τρόπους για βιώσιμο τρόπο ζωής, μα πάνω από όλα την ίδια φιλοσοφία για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και το περιβάλλον.

Παράλληλα, το allazoumesinithies.ab.gr και το Youtube κανάλι της AB έρχονται πιο κοντά …κάτω από την ‘’ίδια στέγη’’.

Μία νέα, φρέσκια, ανατρεπτική web σειρά, «#allazoumesinithies by AB», ήρθε στο Youtube της ΑΒ για να μείνει & να μας δείξει ότι υπάρχει και μία πιο υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον εκδοχή της ζωής. Δηλαδή μία πιο όμορφη ζωή!

Δύο αγαπημένοι συνεργάτες της ΑΒ, ο Γιώργος Τσούλης (Chef) και η Madame Ginger (Food Blogger), αλλάζουν συνήθειες στην καθημερινότητά τους. Μας υποδέχονται με χαρούμενη διάθεση, πολύ χιούμορ και είναι αποφασισμένοι να μας κάνουν να αλλάξουμε και εμείς συνήθειες μαζί τους. Με απλούς και εύκολους τρόπους, τρέφονται πιο υγιεινά και παράλληλα φροντίζουν να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον πλανήτη μας, το σπίτι όλων μας!

Το Youtube κανάλι της ΑΒ αλλάζει συνήθειες και θα ανανεώνεται τακτικά με νέα επεισόδια της web σειράς «#allazoumesinithies by AB», γιατί κάθε μικρή μας πράξη μπορεί να διαμορφώσει έναν καλύτερο κόσμο.

Για όλα αυτά που έχουν αξία, η ΑΒ μάς παρακινεί να #allazoumesinithies και να γίνουμε κομμάτι της αλλαγής.

https://www.youtube.com/watch?v=o_G9oezycuU

https://allazoumesinithies.ab.gr/https://www.youtube.com/user/ABVassilopoulosTV

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter