Τι λένε συνεργάτες του Σαλμά μετά την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να επικυρωθεί η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη «γαλάζια» Κ.Ο. μετά την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιώργο Τραγάκη, με σκοπό να στείλει μήνυμα και στους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος που συνυπέγραψαν την επίμαχη Ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τους «απροστάτευτους δανειολήπτες».

Συνεργάτες του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υπουργού της ΝΔ εξήγησαν στο documentonews.gr πως ο Μ. Σαλμάς το μόνο που έκανε ήταν να προβεί σε πολιτική κριτική και, μάλιστα, για ζητήματα που είχε θέσει ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ.

Διαβάστε επίσης – Το παρασκήνιο πίσω από την διαγραφή του Μάριου Σαλμά με πρωτοβουλία του Μητσοτάκη, στον απόηχο της «πρωτοβουλίας των 11»

«Δεν ξέρει τον λόγο για τον οποίο παραπέμπεται από τον πρωθυπουργό στην Επιτροπή Δεοντολογίας» επισήμαναν και θύμισαν πως κάθε φορά που στο παρελθόν ανέκυπταν τέτοιου είδους ζητήματα οι βουλευτές ήταν ενήμεροι για τα περιστατικά και τις αιτίες της παραπομπής τους.

«Σε σχέση με τον φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να τον ρωτήσει για ποια υπόθεση αναφερόταν και να ζητήσει διευκρινίσεις» λένε, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην ταραχώδη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ «η Λινά Μενδώνη αρνήθηκε να απαντήσει στη σχετική Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που είχε καταθέσει»

«Ούτε για τις αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων είπε ψέματα ο πρώην υπουργός» υποστηρίζουν, εξηγώντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία προκάλεσε την οργή των πολιτών. Σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι μετά τη διαγραφή του, οι συνεργάτες του Μ. Σαλμά δεν θέλησαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας περιμένουμε να μάθουμε πρώτα γιατί θέλει ο πρωθυπουργός τη διαγραφή του γιατί μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε…».

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)