Τι κυβέρνηση!

Αυτό που έχει πετύχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα τρία σχεδόν χρόνια στα οποία βρίσκεται στην εξουσία δεν το έχει πετύχει καμία άλλη τουλάχιστον μεταπολεμικά.

Εχει «επιτυχίες» για τις οποίες για τις οποίες χωρίς αιδώ  υπερηφανεύονται ο πρωθυπουργός και η παρέα του. Κατάφερε να παρουσιάσουν ως σκευωρία το σκάνδαλο Novartis.

Κατάφερε να στέλνει στο δικαστήριο κατηγορούμενους τους δημοσιογράφους και τους δικαστικούς που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσους εμπλέκονται σε αυτό

Κατάφερε να στείλει στο αρχείο τις διώξεις Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου ενώ στις δικογραφίες υπάρχουν αδιευκρίνιστα ποσά εκατομμυρίων στους λογαριασμούς τους. Ούτε ο Χουντίνι δεν θα εξαφάνιζε τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά για τα οποία δεν υπάρχουν αποδείξεις από πού προέρχονται, όταν για ένα δώρο να κάνει ένας πατέρας ή μητέρα στο παιδί του πρέπει να το ελέγξει η εφορία.

Πέτυχαν τον μεγαλύτερο πληθωρισμό εδώ και μια εικοσιπενταετία.

Κατάφερε να ανεβάσει το δημόσιο χρέος πάνω από το 200% του ΑΕΠ όταν πριν την επιβολή του πρώτου μνημονίου ήταν αρκετά χαμηλότερο.

Κατάφερε να κάψει χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης δε Αττική και Εύβοια και να ρίξει το φταίξιμο στους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Κατάφερε να στείλει στα ύψη τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, των καυσίμων και του φυσικού αερίου με τη δημιουργία του χρηματιστηρίου ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Εστειλε συνειδητά στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στην εστίαση με τα λουκέτα που με την πολιτική της επέβαλε.

Κατάφερε να γελάνε οι πάντες μαζί της όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα  μια χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής.

Κατάφερε να κατηγορείται η Ελλάδα για περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου.

Κατάφερε να είναι πρωταθλήτρια στην αστυνομική και κρατική βία.

Κατάφερε να γυρίσει την Ελλάδα στον συντηρητισμό της δεκαετίας του 1950.

Και πολλά ακόμη για τα οποία ουκ εστίν αριθμός.

Και όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κυβερνά ακόμη την Ελλάδα!!!

documentonews.gr