Πολλές φορές σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως τα βραστά αυγά αποκτούν ένα πράσινο χρώμα στον κρόκο τους. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;
Τα αυγά αποτελούν μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και σε πολλές περιπτώσεις όσοι αθλούνται τα προτιμούν από το κρέας. Ένας μάλιστα από τους καλύτερους τρόπους για να φάνε όσοι αθλούνται το αυγό τους, είναι βραστό, δεδομένου ότι αποφεύγουν το λάδι που χρησιμοποιείται για παράδειγμα στο τηγανιτό και έτσι μειώνουν τις θερμίδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr