Θυμωμένη γαλοπούλα επιτέθηκε και βανδάλισε… αυτοκίνητο στη Βοστόνη – Το viral βίντεο

Στο στόχαστρο της… οργής μιας γαλοπούλας στη Βοστόνη, βρέθηκε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το πτηνό να αρχίσει να τσιμπάει και να ξυνει με τα νύχια του το όχημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει 6,9 εκατ. views στο tik tok το πτηνό προσεγγίζει το όχημα και έπειτα αρχίζει να του επιτίθεται.

Η πόρτα του αυτοκινήτου έχει γεμίσει γρατσουνιές…

@aliciamastroianni7 Moves to Boston… Gets Car Attacked by a Turkey… was not on my list of things to be prepared for in the city… @Farmers Insurance @GEICO @The Boston Globe @Boston.com @Allstate @Liberty Mutual @TODAY Show @Jimmy Fallon @NBC ♬ original sound – GLOSS

«Το αστείο είναι ότι ζούσα σε μια αγροτική πόλη στο Μέριλαντ κι εκεί έχουμε κάθε λογής ζώα, όπως ελάφια, αλεπούδες, γαλοπούλες ή παγώνια», δήλωσε η ιδιοκτήτριά του οχήματος Julia Mastroianni στο Βoston 25.

«Όταν ετοιμαζόμουν να μετακομίσω σε αυτή τη μεγάλη πόλη έφτιαξα μια λίστα με τα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένη. Ειλικρινά ότι μια γαλοπούλα μπορεί να επιτεθεί στο αυτοκίνητό μου δεν ήταν στη λίστα μου».

Ετικέτες