Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο σπουδαίος Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, δίνοντας επί σειρά ετών άνιση μάχη με τη λευχαιμία.

Ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του βαλκανικού ποδοσφαίρου, με μεγάλη καριέρα στην Ιταλία και στις Ρόμα, Σαμπντόρια, Λάτσιο και Ίντερ στα ’90s και στα 00’s άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Ρώμης.

«Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει”», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου του 1969 στο Βούκοβαρ της Κροατίας, ακολούθησε καριέρα προπονητή, πραγματοποιώντας θητεία στους πάγκους της Φιορεντίνα, της Μίλαν, της Τορίνο, της Μπολόνια αλλά και της Εθνικής Σερβίας.

Τον Ιούλιο του 2019 ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ότι πάσχει από λευχαιμία και τον περασμένο Μάρτιο σόκαρε εκ νέου την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα ανακοινώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής του. Ο Μιχαΐλοβιτς ακολούθησε θεραπείες που περιελάμβαναν μεταμοσχεύσεις μυελού του οστού, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής έπειτα από τριετή μάχη με την ασθένεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter