Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά – Τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία (Video)

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά – Τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το έγκλημα, μία ακόμα γυναικοκτονία, που σημειώθηκε στο Μενίδι με θύμα μία γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε από περαστικούς θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, το πρωί της Πέμπτης. Πιθανό το σενάριο να πρόκειται για γυναικοκτονία.

Το θύμα, 40 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρή έχοντας ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η 40χρονη δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ενώ κατευθυνόταν προς τη δουλειά της, με τον δράστη να έχει στήσει καρτέρι. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μετέδωσε το Open TV, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο παρελθόν το θύμα είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία.

Η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Παράλληλα, εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά, προκειμένου να εντοπιστούν νέα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

Απευθείας ανάθεση… προϊσταμένων στην ΑΑΔΕ – Καταγγελία κατά του Γ. Πιτσιλή για ευνοιοκρατία

Ρόμπερτ Φίτσο: Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας – «Πολιτικό το κίνητρο της επίθεσης»

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Ολα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Καιρός: «Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει (LIVE)

Ισραηλινός ακαδημαϊκός ανακρίθηκε από το FBI στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ – «Με ρωτούσαν για τη Χαμάς και ποιοι είναι οι Άραβες φίλοι μου»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter