Θρίλερ στο Λονδίνο: Νεκρός πατέρας και οι τρεις μικροί γιοι του – Τα σενάρια που εξετάζουν οι βρετανικές αρχές (Video)

Θρίλερ στο Λονδίνο: Νεκρός πατέρας και οι τρεις μικροί γιοι του – Τα σενάρια που εξετάζουν οι βρετανικές αρχές (Video)

Μια ιστορία που προκαλεί φρίκη έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο Πιότρ Σβιντέρσκι – ο οποίος πιστεύεται ότι είναι Πολωνός υπήκοος- τα δίδυμα αγόρια του και ο μεγαλύτερος αδελφός τους, όλα κάτω των τεσσάρων ετών, βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Αυγούστου στο Σάρεϊ, λίγο έξω από το Λονδίνο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το περιστατικό είναι μεμονωμένο και ότι δεν εμπλέκεται κάποιος άλλος, πυροδοτώντας φόβους πως ο ίδιος ο πατέρας τους μπορεί να σκότωσε τα παιδιά του, προτού βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Όπως προέκυψε από τα αστυνομικά αρχεία, ήταν πως οι αστυνομικοί είχαν ξανά μια επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια τον Αύγουστο του 2023.

Η μητέρα των μικρών παιδιών και οι συγγενείς τους υποστηρίζονται επί του παρόντος από ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας.

Ερωτηθείς σχετικά με τον πατέρα, ένας γείτονας της οικογένειας δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Φαινόταν υπέροχος τύπος, αλλά δεν μπορούσες να του μιλήσεις γιατί ήταν πάντα τόσο αγχωμένος». «Ήταν μια όμορφη οικογένεια. Τα παιδιά τα αγαπούσαν και τα φρόντιζαν καλά».

Ένας άλλος γείτονας, ανέφερε ότι τα αγόρια ήταν «αγγελούδια» και παρατήρησε πως «φαίνονταν ευτυχισμένα». «Τα παιδιά γελούσαν πάντα και ήταν χαρούμενα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κάποιος άλλος κάτοικος της γειτονιάς είπε: «Δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα εδώ γύρω. Δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί – ούτε καβγάδες, ούτε θόρυβος, τίποτα».

Ο ερευνητής Γκάρεθ Χικς, ο οποίος ηγείται της έρευνας, δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό και διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την υποστήριξη και την κατανόησή της όσο διεξάγουμε τις έρευνές μας. Μπορούμε επίσης να ενημερώσουμε τώρα ότι, ενώ η οδός Μπρέμερ ήταν κλειστή για σημαντικό χρονικό διάστημα χθες, έχει πλέον ανοίξει πλήρως και θα συνεχίσει να υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή για το προσεχές διάστημα».

Διαβάστε επίσης

Το house of cards του ΣΥΡΙΖΑ: Ο αποφασισμένος Πολάκης και οι κινήσεις Κασσελάκη – Συνεδριάζουν σήμερα οι «87»

Να μας ζήσουν…

Παπανικολάου κατά Άδωνη: Απαράδεκτο – Η πρώτη διπλή μεταμόσχευση καρδίας πνευμόνων έγινε το 1992

Τιμολόγια ρεύματος: Νέο ηλεκτροσόκ για τους καταναλωτές και τον Σεπτέμβριο – Αναλυτικά οι τιμές για τα «πράσινα»

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Παναγιωτόπουλος: Να μιλήσουμε με την κοινωνία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter