Θρίλερ στην Τουρκία: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον θείο της 8χρονης Ναρίν – Δεκάδες συλλήψεις

Θρίλερ στην Τουρκία: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον θείο της 8χρονης Ναρίν – Δεκάδες συλλήψεις

Σε συλλήψεις ατόμων που μπορεί να συνδέονται ή να ξέρουν κάτι για την υπόθεση προχώρησαν οι τουρκικές Αρχές, ακριβώς μετά την κηδεία της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν, η οποία βρέθηκε χθες δολοφονημένη σε κοίτη ποταμού κοντά στο Ντιγιάρμπακιρ, έπειτα από 19 ημέρες που ήταν εξαφανισμένη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αλλά και την τουρκική έκδοση του BBC, συνολικά 24 άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση στα πλαίσια της έρευνας που συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Την έρευνα για το περιστατικό, για την οποία παρέμβαση έκανε προσωπικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν αναλάβει πλέον 4 εισαγγελείς και ανακριτές, ενώ το υλικό που συλλέχθηκε εξέτασε ομάδα από 14 ειδικούς. Μεταξύ όσων βρίσκονται υπό κράτηση υπάρχουν μέλη της στενής οικογένειας της 8χρονης, δηλαδή ο πατέρας και η μητέρα της, καθώς και δύο μεγαλύτερα αδέρφια της και τρεις θείοι της. Ο ένας εκ των θείων είχε ήδη συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα πριν καν βρεθεί το πτώμα της μικρής.

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα των ερευνών προκύπτει ότι η 8χρονη δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, στην συνέχεια το πτώμα της μπήκε μέσα σε νάιλον σάκο (ο οποίος βρέθηκε μαζί με το πτώμα) και στην συνέχεια πετάχτηκε στην κοίτη του ποταμού στην οποία ανακαλύφθηκε από τους άνδρες της χωροφυλακής. Εξαιτίας της χρονικής απόστασης ανάμεσα στην δολοφονία και την ανακάλυψη του πτώματος, τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου θα αποκαλυφθούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργεί η ομάδα ειδικών που ανέλαβε την νεκροψία- νεκροτομή.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πάντως ότι ήδη υπάρχουν κάποια στοιχεία από τις καταθέσεις και τις ανακρίσεις σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη. Ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να είναι ο άνθρωπος που μετέφερε το πτώμα του κοριτσιού και το πέταξε στο ποτάμι μέσα στην σακούλα. Από την κατάθεση αυτή, φαίνεται ότι υπήρχε εμπλοκή στην υπόθεση και της τοπικής αρχής και συγκεκριμένα του κοινοτάρχη, ο οποίος είναι και ο θείος της μικρής που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον Σαλίμ Γκιουράν, στον οποίο μετά από διασταύρωση δειγμάτων DNA δικών του και DNA που βρέθηκε στα ρούχα της μικρής, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΘ: Κατώτερος των περιστάσεων ο Μητσοτάκης – Τα παρασκήνια και η γαλάζια ανησυχία για την πολιτική φθορά της κυβέρνησης

«Λευκά» ποινικά μητρώα από… μαύρη τρύπα

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Εάν επιστρέψει ο Τσίπρας θα κάνω πίσω (Video)

Υπέρ Κασσελάκη η Ακρίτα στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Από την πρώτη στιγμή του έφαγαν τα συκώτια»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter