Θρίλερ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα – «Ήταν σοκαριστικό» (Video)

Τη στιγμή που εντόπισε σορό να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Κω περιέγραψε ο σέρφερ Διονύσης Μπαλτσής.. Έχοντας εξοπλιστεί με action camera, ο σέρφερ κατέγραψε το περιστατικό αναρτώντας το σχετικό βίντεο στο Youtube.

Στην περιοχή κλήθηκε το Λιμενικό αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με το Mega, αναφέρουν ότι η σορός βρισκόταν περισσότερο από μία εβδομάδα στη θάλασσα.

«Σοκαριστικό θέαμα»

Μιλώντας στο Mega, ο Διονύσης Μπαλτσής περιέγραψε τη στιγμή που εντόπισε το μακάβριο θέαμα στα ανοιχτά της παραλίας Λάμπη.

«Την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kitesurf στη Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει. Πιστεύω ότι ήταν 2-3 ημέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα.

Ήταν λευκός και φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε τη θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες, και έβγαζαν βίντεο ενώ υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στη θάλασσα. Ερχόταν σιγά-σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά.

Έχει έρθει δηλαδή από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στη θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Atena: Σε αυτές τις περιοχές έπεσε η περισσότερη βροχή – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Χάρτης – LIVE)

Ντιμπέιτ ΗΠΑ: «Πεντακάθαρη επικράτηση» – Γιατί οι αναλυτές «έστεψαν» νικήτρια την Κάμαλα Χάρις

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

ΔΕΘ: H αστυνομία εμπόδισε διαμαρτυρία γονέων και μαθητών για κατάργηση τμημάτων – «Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους» (Video)

Στον κουβά

Ετικέτες