Θρίλερ στη Ρωσία: Nεκρή βρέθηκε αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας στην Αγία Πετρούπολη

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Αγία Πετρούπολη, καθώς βρέθηκε νεκρή η επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών του Υπουργείου Άμυνας αρμόδια για την Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια Μαρίνα Γιάνκινα, όπως αναφέρουν ο ιστότοπος Fontanka της Αγίας Πετρούπολης και η εφημερίδα Kommersant.

Το πτώμα της ηλικίας 58 ετών Γιάνκινα βρέθηκε το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο διέμενε. Στο μπαλκόνι στον 16ο όροφο η αστυνομία βρήκε έγγραφά της και προσωπικά αντικείμενα. Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, η ανάκριση εξετάζει ως βασική εκδοχή του θανάτου της την αυτοκτονία. Επισήμως η Ανακριτική Επιτροπή προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού Mash στο Telegram, το οποίο επικαλείται ο ιστότοπος Meduza, πριν τον θάνατό της η Γιάνκινα είχε πάρει τηλέφωνο τον πρώην σύζυγό της και του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία. Όπως ισχυρίζεται το Mash, η Γιάνκινα «αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας».

Σημειώνεται ότι πριν αναλάβει καθήκοντα στο υπουργείο Άμυνας, η Μαρίνα Γιάνκινα εργάζονταν στην Ομοσπονδιακή Yπηρεσία Eφορίας και επίσης ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής περιουσιακών σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης.

Πηγή: Nexta, Euronews