Θρίλερ στα Χανιά με εξαφάνιση 44χρονης οικιακής βοηθού – Είχε έρθει για διακοπές με οικογένεια από τον Λίβανο

Θρίλερ στα Χανιά με εξαφάνιση 44χρονης οικιακής βοηθού – Είχε έρθει για διακοπές με οικογένεια από τον Λίβανο

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι Αρχές στα Χανιά μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση μίας 44χρονης γυναίκας, της Maritu Adere Takalegn.

Η γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, εξαφανίστηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης από τα Χανιά. Ωστόσο, η εξαφάνισή της δηλώθηκε χθες Πέμπτη στις Αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 11/07/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Maritu Adere Takalegn έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό πουκάμισο, παντελόνι τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια μάρκα adidas

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μυστήριο

Σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη, η εξαφανισθείσα είναι υπήκοος Λιβάνου και είχε έρθει μαζί με εύπορη οικογένεια της χώρας για διακοπές στα Χανιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Maritu Adere Takalegn εργάζεται ως οικιακή βοηθός για την οικογένεια από τον Λίβανο, και συγκεκριμένα ως γκουβερνάντα.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, η 44χρονη μαζί με την οικογένεια για την οποία εργάζεται είχαν πάει για φαγητό σε ένα πολυτελές εστιατόριο στην πόλη των Χανίων. Εκεί κάποια στιγμή η 44χρονη ζήτησε να πάει στην τουαλέτα του εστιατορίου.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και μετά την παρέλευση 48ώρου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα εκβιαστών: Συναντήσεις σε τουαλέτες καταστημάτων και χρήματα σε εφημερίδες και… τάπερ – Νέες αποκαλύψεις (Video)

Μπάιντεν: Επιμένει παρά τις νέες γκάφες και τις πιέσεις να παραιτηθεί – «Δεν αποσύρομαι, θα τελειώσω τη δουλειά» (Video)

Εισάγουμε σωρηδόν νωπά προϊόντα… που παράγουμε – Μεγάλη η αύξηση σε όγκο και αξία στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας με 40άρια για τουλάχιστον 10 μέρες – Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» (live)

Φόβος και παράνοια με Μητσοτάκη

Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές σε Κορινθία, Ξάνθη και Ηλεία – Μάχες των πυροσβεστών με τις διάσπαρτες εστίες

Ερυθρά Θάλασσα: Εμπορικό πλοίο ανέφερε εκρήξεις δυτικά από τη Μόχα της Υεμένης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter