Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι – Ατύχημα με το ελικόπτερο που τον μετέφερε

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι – Ατύχημα με το ελικόπτερο που τον μετέφερε

Ελικόπτερο της συνοδείας του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι ενεπλάκη σε «ατύχημα» το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν.

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το ατύχημα ενδεχομένως να οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με το Associated Press διασώστες πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου.

Δεν υπήρξε άμεση διευκρίνιση για το τι συνέβη με το ελικόπτερο, ούτε ποιος επέβαινε στο ελικόπτερο.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν και δύο ακόμη άτομα φέρεται να βρίσκονταν στο ελικόπτερο μαζί με τον Ραϊσί.

Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Πολιτικών Υποθέσεων του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν είπε ότι υπήρχαν τρία ελικόπτερα στη συνοδεία, δύο από τα οποία προσγειώθηκαν με ασφάλεια και το ένα έπεσε, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν. Ο αναπληρωτής συντονιστής πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για πιθανά θύματα ή την ακριβή αιτία του δυστυχήματος.


Ο Ραΐσι ταξίδευε στην επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν του Ιράν. Η κρατική τηλεόραση περιέγραψε την περιοχή του περιστατικού ως κοντά στην Τζόλφα, μια πόλη στα σύνορα με το έθνος του Αζερμπαϊτζάν, περίπου 600 χιλιόμετρα (375 μίλια) βορειοδυτικά της ιρανικής πρωτεύουσας, Τεχεράνης.

Ο Ραΐσι βρισκόταν στο Αζερμπαϊτζάν νωρίς την Κυριακή για να εγκαινιάσει ένα φράγμα με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ. Το φράγμα είναι το τρίτο που έχτισαν τα δύο κράτη στον ποταμό Άρας.

Διαβάστε επίσης 

Ευαγγελισμός: Προκλητικός Γεωργιάδης για τους VIP του Conference League: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα 

Οι μισθωτοί έχασαν €10 δισ. με πρωθυπουργό Μητσοτάκη  

Γιατροί για VIP στον «Ευαγγελισμό»: To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί όλο και περισσότερο το σύστημα υγείας (Video)

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Πλημμύρες Θεσσαλία: Αγρότες μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου – Φριντζήλα: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter