Θρασύτατα ψεύδη Καρανικόλα: Το σπίτι του Βολταίρου του ζεύγους Μητσοτάκη «αγοράστηκε το… 1997 επί δραχμών»

Θρασύτατα ψεύδη Καρανικόλα: Το σπίτι του Βολταίρου του ζεύγους Μητσοτάκη «αγοράστηκε το… 1997 επί δραχμών»

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβερνητική παράταξη μετά την κίνηση-ματ του Στέφανου Κασσελάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης, αποτυπώθηκε με τον πλέον ηχηρό τρόπο από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ (και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην παρακολουθούμενο από το σύστημα Μητσοτάκη), Σπύρο Καρανικόλα.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Καρανικόλας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τα έργα και τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη που του παρέθεσε με λεπτομέρειες η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, αντέδρασε με νεύρα, αλλά και ασύλληπτα ψεύδη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σκανδαλώδη αγορά του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι, από το ζεύγος Μητσοτάκη.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου υπενθύμισε τόσο την αγορά του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι από τη γαλλική εταιρεία στην οποία παρανόμως συμμετείχε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σκάνδαλο που είχε αποκαλύψει το Documento.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ξεχασιάρης. Ξέχασε να δηλώσει το τηλεφωνικό κέντρο της Siemens. Όταν αποκαλύφθηκε έσπευσε να τα αποπληρώσει. Ξέχασε τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων. Όταν αποκαλύφθηκαν έτρεξε να κάνει διαπραγμάτευση. Να θυμίσω την αγορά οικοπέδου στην Τήνο με 60.000 ευρώ όταν τα διπλανά είχαν 800.000;», είπε η κ. Τελιγιορίδου.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Καρανικόλας, σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας και ψεύδους, απάντησε λέγοντας ότι δήθεν το σπίτι στο Παρίσι αγοράστηκε το 1997 «επί δραχμών»!

Δείτε το απόσπασμα μετά το 17:40

Το επιχείρημα περί αγοράς του σπιτιού του Βολταίρου το 1997 έχει ειπωθεί ξανά από τη ΝΔ.
Ωστόσο, τα στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας είναι ξεκάθαρα, με το Documento που αποκάλυψε πρώτο το σκάνδαλο να γράφει μέχρι και τον Νοέμβριο του 2023 ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος καταφέρνει να διατηρεί την περίφημη οικία στο Παρίσι κάτω από τα ραντάρ των πόθεν έσχες.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter