Θράσος Αυγενάκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν υπάρχει σκέψη παραίτησης» (Video)

Θράσος Αυγενάκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν υπάρχει σκέψη παραίτησης» (Video)

Επιχείρηση να δικαιολογήσει τις εικόνες – ντροπή που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου εμφανίζουν τον πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί εναντίον υπαλλήλου. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη μοίρασε… συγγνώμες «για την αναστάτωση», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει σκέψεις για παραίτηση. Την ίδια ώρα, ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους κόλπους της ΝΔ, με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Αυγενάκη ζητώντας εξηγήσεις.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο Αυγενάκης αναφέρθηκε σε… «κακιά στιγμή», ζητώντας συγγνώμη μεν αλλά τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα  παραίτησης. Ο ίδιος προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό μιλώντας για «αποσπασματικά γεγονότα» και πως «δεν υπάρχει καμία χειροδικία, καμία λιποθυμία», σχολιάζοντας την καταγγελία του ΟΣΕΥΠΕ.

«Δεν έχω κανένα ζήτημα να αντιμετωπίσω τη δικαιοσύνη», δήλωσε στη συνέχεια, ενώ στο ενδεχόμενο παραίτησης είπε «δεν υπάρχει τέτοια σκέψη».

Ζητά εξηγήσεις ο Τασούλας

Οι ντροπιαστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσον αφορά τη συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη, έφτασαν μέχρι το Μαξίμου. Όπως γνωστό ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αυγενάκη ζητώντας εξηγήσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” δεν γίνονται ανεκτές».

Η ανάρτηση Αυγενάκη

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προχώρησε σε σχετική ανάρτηση μιλώντας για «αναστάτωση».

«Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση», σημείωσε μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας υπερβολές τα… περί χειροδικίας.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, να χειροδικεί σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας.

Το βίντεο αναρτήθηκε από το voice news λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου

Μύκονος: Η πολύμηνη εισαγγελική έρευνα για τη «μαφία της οικοδομής», η εκτίμηση της ΕΛΑΣ και η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Ρόδος: Απειλούν μάρτυρα πυροσβέστη – Κινδυνεύει με απόταξη επειδή έχει καταθέσει για λάθη και παραλείψεις των ανωτέρων του

Τα WikiLeaks που αποκάλυψαν την υποτελή Ελλάδα – Ο Ασάνζ άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Πότε αναμένονται τα φαινόμενα, οι περιοχές που θα επηρεαστούν (LIVE)

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Γαλανόλευκη πρεμιέρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά – Πού θα δείτε το ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter