Θοδωρής Λιβάνιος: Ο «Αθήνα 9,84» παραμένει στον Δήμο Αθηναίων -Καμία σκέψη ιδιωτικοποίησης

Θοδωρής Λιβάνιος: Ο «Αθήνα 9,84» παραμένει στον Δήμο Αθηναίων -Καμία σκέψη ιδιωτικοποίησης

Με ανάρτησή του στο facebook ο Θοδωρής Λιβάνιος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απαντά στις ανησυχίες του νέου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84.

Όπως αναφέρει δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί ο σταθμός σημειώνοντας πως «ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα.»

Η ανάρτηση του Θοδωρή Λιβάνιου:

Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν “ιδιωτικοποίηση” του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν “μεταφορά του” στην Περιφέρεια Αττικής:

Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες.

Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία Χάρη Δούκα: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τον «Αθήνα 9.84» στον Νίκο Χαρδαλιά (Ηχητικό)

Καπνισάκης: Ο Κασσελάκης αρνήθηκε το 2019 πρόταση Μητσοτάκη να γίνει υπουργός του

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι από το Σάββατο – LIVE η εξέλιξη των φαινομένων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter