Το Φεστιβάλ γεύσεων στο 360 Cocktail Bar Restaurant συνεχίζεται και έφτασε η στιγμή να συντονιστούμε στο «Τρανζιστοράκι» της Αμοργού.
Συναντηθήκαμε με τον ιδιοκτήτη Αντώνη Παπαδόπουλο και το συνιδιοκτήτη Διονύση Τσουγλάνη και η κουβέντα ξεκίνησε με την κλασική ερώτηση: αν πηγαίνοντας στο εστιατόριο δεν ανοίξουμε κατάλογο, ποιο είναι αυτό που θα μας έφερναν.
Ο Αντώνης μας είπε. «Η βάση μας είναι τα ορεκτικά, κυρίως μεζεδάκια διάφορα, αλλά υπάρχουν και τα φαγητά της ώρας. Σκοπός είναι να δοκιμάσει 4-5 πιάτα και να τσιμπήσει κάτι από όλα. Οι πρώτες ύλες προσπαθούμε να είναι από την Αμοργό και τα κρέατα είναι από τη Νάξο». Ρωτήσαμε για το αν ο κόσμος ζητάει κάτι παραδοσιακό, ή κάτι εξευρωπαϊσμένο. «Σίγουρα το παραδοσιακό κερδίζει και έχουμε μικρό κατάλογο, με σκοπό να δοκιμάσει ο κόσμος όσα έχουμε να προσφέρουμε».
Ορεκτικό
Σαλάτα
Κυρίως