Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του

Διασωληνωμένος στην εντατική παραμένει για ένα ακόμη 24ωρο ο 23χρονος που δέχτηκε μαχαιριές από τον αδερφό στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του ιδιαίτερα σοβαρή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν αλλεπάλληλα. Τουλάχιστον δύο στο θώρακα, αριστερά και δεξιά και άλλα τρία χτυπήματα στα άκρα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρει πέντε τραύματα, με το πιο σοβαρό να είναι στην ωμοπλάτη και τα υπόλοιπα στο πόδι.

Οι γιατροί κατάφεραν στο χειρουργείο να σταματήσουν την αιμορραγία και να εντοπίσουν τις βλάβες στα όργανα. Ελπίζουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του, αλλά τα πρώτα 24ωρα είναι και τα πλέον κρίσιμα.

Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου

Η μητέρα τους, σε κατάσταση σοκ, δήλωσε στο Star  ότι τα αδέλφια είχαν καλή σχέση, αλλά ίσως η συμπεριφορά του 16χρονου να επηρεάστηκε λόγω της εφηβείας.

Όπως είπε, η διαφορά ηλικίας τους είναι επτά χρόνια και ο μικρός ασχολείται με πολεμικές τέχνες. Η ίδια ανέφερε ότι η οικογένεια είναι χωρισμένη εδώ και πέντε χρόνια, και όταν ειδοποιήθηκε από τη γειτονιά, έφτασε στο σπίτι και πρόλαβε τον μεγαλύτερο γιο της στο ασθενοφόρο. Ο μικρότερος γιος, σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε καβγάς, αλλά δεν μιλάει για τα υπόλοιπα.

«Προσεύχομαι για το παιδί… θα ζήσει, όλα καλά θα πάνε. Είναι δυνατός. Τον χαιρέτησα το μεσημέρι, φεύγοντας για δουλειά. Με φίλησε. Με αγαπάει πάρα πολύ. Με λυπόταν. «Μαμά, είσαι ο βράχος μου», έλεγε. Δεν ξέρετε τον κόπο μιας μάνας… στη δική μου περίπτωση είμαι και μάνα και πατέρας. Να προσευχηθείτε γι’ αυτόν τον λόγο… ».

Ο 23χρονος ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, βρισκόταν σε άδεια. «Δεν τον χάρηκα, μια νύχτα τον είδα ίσα ίσα. Του είπα θα έχω ρεπό και θα είμαστε μαζί τόσες μέρες. Του είπα αν ο μικρός αντιμιλά, μην του δίνεις σημασία», σημείωσε η μητέρα.

Η μητέρα ζει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με τα τρία της παιδιά. Τον 23χρονο, τον 16χρονο και τη 18χρονη αδελφή τους. Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 16χρονος ήταν πολύ καλός μαθητής αν και τα είχε παρατήσει τελευταία. Η ίδια είχε απευθυνθεί σε ειδικούς για τον θυμό που ένιωθε ο γιος της

«Η κόρη μου είπε ότι όταν έφυγε για βόλτα γύρω στις 7, όλα ήταν ήρεμα. Ο καθένας στο δωμάτιό του. Δεν ξέρω τι έγινε, τι είπε ο ένας τι είπε ο άλλος, από πού είναι το μαχαίρι. Από το γυμναστήριο ίσως είχε πιο πολύ δύναμη… δεν ξέρω… αυτή η εφηβεία είναι πιο έντονη, οι πρωτεϊνες κι όλα αυτά ίσως τον πειράξανε. Ήταν και ο καλύτερος μαθητής και τελευταία τα παράτησε. Συνέχεια να είμαι από πάνω του, να του κάνω τα χατήρια, συνέχεια να μιλάμε. Σε ψυχολόγο πήγαμε και κοινωνικούς λειτουργούς να του εξηγούν για τον θυμό που βγάζει. Όχι σε τέτοιο βαθμό. Ούτε στον εχθρό.. βία».

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Απέτρεψαν κάθε έρευνα για τη φωτιά – Συνέστησαν άτυπη επιτροπή αντί της αρμόδιας που θα απέκλειε τον χώρο

Τσελέντης: «Το αφήγημα περί σεισμικής ύφεσης βολεύει τουριστικά συμφέροντα» – «Να συνεχίσετε να προσέχετε»

Στο χορό των Ρίχτερ οι Κυκλάδες: Πέντε σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4 ως 5 βαθμών τη νύχτα

Τραγωδία στην Αριζόνα: Αεροσκάφος των Motley Crue έπεσε πάνω στο αεροπλάνο του Vince Vaughn – Ένας νεκρός (Video)

Μέγας μάντης Μητσοτάκης

Τι έγινε τελικά με τη δικογραφία για το μπάζωμα; – Τι λέει ο κανονισμός

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας φέρνει «πολικό ψύχος» για 48 ώρες – Πού θα χιονίσει (LIVE)

Documento Newsletter