Θεσσαλονίκη: Πρόκληση με χειρονομίες από τα ΜΑΤ κατά διαδηλωτών (Video)

Θεσσαλονίκη: Πρόκληση με χειρονομίες από τα ΜΑΤ κατά διαδηλωτών (Video)

Ακόμα μία προκλητική ενέργεια αστυνομικού σημειώθηκε σε διαδήλωση και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το infolibre.gr, ένας αστυνομικός των ΜΑΤ χειρονομεί εναντίον όσων συμμετέχουν στην αντιφασιστική διαδήλωση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο άνδρας των ΜΑΤ, κάνει χαρακτηριστική χειρονομία. Προσβάλλει, έτσι, τις αντιφασίστριες και τους αντιφασίστες για έλλειψη γενναιότητας, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ο συγκεκριμένος άντρας πληρώνεται για την «αποκατάσταση τάξης», αλλά όπως βλέπουμε κάνει ότι μπορεί για να πετύχει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή για διασαλευθεί η τάξη προβοκάροντας τους αντιφασίστες, οι οποίοι, όπως φαίνεται, έδειξαν αυτοσυγκράτηση και περιφρούρησαν την πορεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδήλωση οργανώθηκε μετά την φασιστική επίθεση που πραγματοποίησε στις 6 Σεπτεμβρίου ομάδα 15 ατόμων μετά τη συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Βέβηλου. Συγκεκριμένα, οι φασίστες που ήταν ντυμένοι με fullface και είχαν μαζί τους καδρόνια καδρόνια, επιτέθηκαν ως άλλο τάγμα εφόδου σε μια παρέα 6 ατόμων, τα οποία έφεραν αντιφασιστικά διακριτικά και μπλούζες που τιμούσαν την μνήμη του Βασίλη Μάγγου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter