Θεσσαλονίκη: Πεντάχρονο έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Πεντάχρονο έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός σήμανε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα κοριτσάκι πέντε ετών έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Τρίτης το κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου στο κενό. Ωστόσο, το παιδί προσγειώθηκε πάνω σε έναν παππού και ενδεχομένως αυτό ανέκοψε τη φόρα με την οποία προσγειώθηκε στο έδαφος. Η μικρούλα τραυματίστηκε σοβαρότατα και μάλιστα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Καθοριστικές ήταν οι ενέργειες γιατρού ο οποίος περνούσε από το σημείο τυχαία και της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Μιλώντας στο ThessToday.gr εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά, ανέφερε: «Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter