Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πέρασε 9 μήνες στη φυλακή, μετά από ψευδή καταγγελία της νύφης του για βιασμό των εγγονιών του

Στη φυλακή για εννέα μήνες βρέθηκε ένας 72χρονος, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τρεις ψευδείς καταγγελίες που είχε κάνει η νύφη του, ότι ασελγούσε στα εγγόνια του.

Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2019, από την νύφη του, ενώ προχώρησε και σε δεύτερη καταγγελία το 2021. Ύστερα από την αυτήν την καταγγελία, ο κατηγορούμενος συνελήφθη και του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου. Η νύφη του τον κατήγγειλε ξανά, με την κατηγορία ασέλγησε σε βάρος του πέμπτου εγγονού του.

Την Παρασκευή, ο 72χρονος κρίθηκε αθώος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται, πως σε κανένα δικαστήριο δεν έχει παρευρεθεί η καταγγέλλουσα, ούτε και τα ανήλικα εγγόνια του. Παρά μόνο στην τελευταία ανάκριση, όπου ο εγγονός κατέθεσε ότι «όλα είναι ψευδή με έβαζε η μάνα μου και τα έλεγα».

Ο 72χρονος μιλώντας στο makthes.gr περιέγραψε το μαρτύριο όλων αυτών των ετών. «Είναι όλα ψέματα. Δεν τα πείραξα καθόλου εγώ τα εγγόνια μου. Ίσα ίσα τα προστάτευα γιατί ήμουν αυστηρός παππούς. Είμαι πολύ χαρούμενος μετά την δεύτερη αθώωσή μου. Όλη την νύχτα δεν κοιμάμαι και παρακαλάω τον Θεό. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Τα μεγάλωσα αυτά τα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος του 72χρονου, Θοδωρής Καραγιάννης, μίλησε στο Mega για την υπόθεση. «Μιλάμε για τρεις καταγγελίες, κακουργήματα, με την μάνα να βάζει τα παιδιά να πλάθουν ιστορίες. Το τρίτο εγγόνι έκανε σαφή δήλωση πως η μητέρα τους έβαζε να τα λένε, για οικονομικούς λόγους. Το παιδί είπε πως η μητέρα τα εκβίαζε. Ο 72χρονος στη φυλακή κόντεψε να πεθάνει και δεν θα έβλεπε τη δικαίωσή του. Δεν άντεχε το στίγμα», ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης 

Βίος και πολυτέλεια του σερ Πιτσιλή

Καιρός: Τι είναι το φαινόμενο JetStream – Πώς θα έρθουν οι βροχές (Photos)

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικό ξεκαθάρισμα στην επόμενη Πολιτική Γραμματεία

Λίβανος: Διοικητικά και τραπεζικά κτίρια στο στόχαστρο του Ισραήλ – Ολονύχτιοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και συννεφιά τη Δευτέρα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Super League: Νέα δεδομένα στην κορυφή – Η βαθμολογία και τα ματς «κλειδιά» της επόμενης αγωνιστικής (Videos)

Ετικέτες