Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα κατηγορείται ο διανομέας για τον θάνατο του 50χρονου

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα κατηγορείται ο διανομέας για τον θάνατο του 50χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου διανομέα που προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα σε 50χρονο, ο οποίος του έκανε παρατήρηση επειδή κινείτο με τη μοτοσικλέτα του σε πεζόδρομο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια. Ακόμη, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το grtimes, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο θάνατος του 50χρονου επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους».

Υπενθυμίζεται ότι ο καβγάς άρχισε έπειτα από παρατήρηση του μεσήλικα στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του, από τον πεζόδρομο. Κατά το επεισόδιο, ο διανομέας χτύπησε με γροθιές τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και κατέληξε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο διανομέας για τον θάνατο του 50χρονου – Τον είχε χτυπήσει για μία… παρατήρηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter