Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 18χρονη που κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 18χρονη που κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 18χρονη η οποία κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της νεαρής που συνελήφθη, σύμφωνα με το thestival.gr, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία το φερόμενο ως θύμα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, ενώ μετά τις εξηγήσεις που έδωσε αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο νεαρός φαίνεται ότι ανέφερε πως η νεαρή εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τον βίασε.

Σύμφωνα με το Mega, κατά τον καταγγέλλοντα, όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος. Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του 19χρονου, η 18χρονη, η οποία αρνείται την πράξη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

«Μιλάω με φίλους για να αποτραβήξει λίγο την προσοχή μου. Είχαμε σχέση παλαιότερα. Είχαμε μιλήσει για να τα ξανά βρούμε και μου έθεσε κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν με ευχαριστούσαν και της είπα ότι δεν θέλω και να βγούμε μια τελευταία φορά και μετά από τότε δεν θέλω να την ξανά δω και βρεθήκαμε και κατά την διάρκεια έγινε αυτό που… Εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη την στιγμή», είπε στο Live News ο νεαρός, ο οποίος έκανε την καταγγελία σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Από τη μεριά της η κατηγορούμενη αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι συνευρεθηκε σεξουαλικά με τον νεαρό, χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κατηγορούμενης, η νεαρή γνωρίστηκε με τον 20χρονο πριν από περίπου δέκα μήνες, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής instagram και από τότε διατηρούσαν σχέση. Τον Ιούνιο χώρισαν και τότε ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε σχετικά

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού – Δικαίωση Πολάκη

Η πρώτη αντίδραση Πολάκη για διαγραφή Λινού

Βουλή: Διεγράφη η Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Κασσελάκης: Αναζητούμε όλη μέρα τη Λινού και δεν απαντά – Είχα ενημερώσει τον Φάμελλο ένα μήνα πριν (Video)

Λινού: «Δεν παραιτούμαι από βουλευτής – Αυτόκλητος δικαστής ο Κασσελάκης»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Λινού: «Δεν έδωσε τις διευκρινίσεις που της ζητήθηκαν – Η έδρα ανήκει στο κόμμα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter