Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα – φυτεία με 75 φυτά κάνναβης και ναρκωτικά στον… φούρνο (Photos)

Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα – φυτεία με 75 φυτά κάνναβης και ναρκωτικά στον… φούρνο (Photos)

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με τις κατηγορίες της καλλιέργειας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μετά από συντονισμένες ενέργειες σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με 75 φυτά κάνναβης σε γλάστρες φυτωρίου.

Κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους (χρονοδιακόπτες ρεύματος, ψηφιακά θερμοκρασιόμετρα-υγρασιόμετρα, υγραντήρες, συσκευή μέτρησης PH, ανεμιστήρες κά), καθώς και δύο κάμερες ασφαλείας άνευ καταγραφικού.

Επίσης, κρυμμένα στον ηλεκτρικό φούρνο αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 349 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 68 γραμμαρίων.

Ναρκωτικά κατασχέθηκαν έπειτα από έρευνα και στο σπίτι του αλλοδαπού συλληφθέντα. Οι αρχές εντόπισαν μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 15 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη 34 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης PH.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter