Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκαν να δείξουν πιστοποιητικά και τα έκαναν… λαμπόγυαλο (Video)

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκαν να δείξουν πιστοποιητικά και τα έκαναν… λαμπόγυαλο (Video)

Γυαλιά, καρφιά τα έκαναν δυο άντρες που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχαν πιστοποιητικό.

Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή των Βαΐων στις 9:30 το πρωί, δυο ζευγάρια πήγαν στο εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του στην οδό Ολύμπου και όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή ράπιντ τεστ για να τους σερβίρουν. Οι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν πιστοποιητικό και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν με take away.

Οι πελάτες που δεν διέθεταν τα πιστοποιητικά, αρχικά αντέδρασαν και έφυγαν από το κατάστημα αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να σπάνε τα αναποδογυρίζουν τραπέζια και να πετάνε κάτω τις αλατιέρες.

Συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια και αποχώρησαν οι πελάτες που όπως φάνηκε γυρνούσαν από διασκέδαση.

«Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» δηλώνει στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Τσαρούχας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter