Θεσσαλονίκη: Από ύψος 12 μέτρων έπεσε ο 14χρονος – Παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση (Video)

Διασωληνωμένος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το παιδί, που έπεσε από ύψος 12 μέτρων, φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι αλλά και κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα. Οι αρχικές απεικονιστικές εξετάσεις έδειχναν μόνο κατάγματα, ωστόσο, την Κυριακή έπειτα από νέες απεικονίσεις, βρέθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο πήγε πολύ καλά, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι, ενώ ο 14χρονος έχει παράλληλα αρκετά κατάγματα.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, φαίνεται ότι ο 14χρονος δεν έκανε παρκούρ και δεν ασχολείται με αυτό το άθλημα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το οικογενειακό του περιβάλλον, και πάσα πιθανότητα ήταν μια πρόκληση μεταξύ παιδιών. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω οικοδομή, από την οποία σημειώθηκε η πτώση είναι νεοαναγειρόμενη και, αν και υπάρχουν λαμαρίνες τριγύρω, καθώς έχουν σταματήσει οι εργασίες, τα παιδιά ωστόσο βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν μέσα.

Λόγω της ηλικίας του, υπάρχει πιθανότητα ο 14χρονος να διακομιστεί από το Παπαγεωργίου στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, κάτι που θα φανεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν «παρκούρ» στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Απίστευτη καταγγελία Χρυσανθόπουλου: «Προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ (Video)

Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ επί των ημερών μου, λέει ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Φίτσο

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Μιχελάκη: Συλλογική ευθύνη

Μέση Ανατολή: Τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ισραήλ – Τι συζήτησαν

Νετανιάχου: «Θα νικήσουμε τους εχθρούς του Ισραήλ» – Σήμερα το νέο διάγγελμα

Γάζα: Ένας χρόνος σφαγές – Η γενοκτονία σε αριθμούς

Ετικέτες