Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη από πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία – «Ντροπή σας» (Video)

Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη από πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία – «Ντροπή σας» (Video)

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν εκατοντάδες πλημμυροπαθείς τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλία.

Στον πολύπαθο Παλαμά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αγρότες στους δρόμους και με πανό και συνθήματα κύκλωσαν το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός.

Περίπου 500 άτομα γέμισαν από νωρίς τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε λίγα λεπτά έστησαν φραγμό και περιόρισαν τους διαδηλωτές στο προαύλιο της Εκκλησίας, σύμφωνα με το thesstoday.gr

Λίγα μέτρα πιο μακριά αγρότες από την Καρδίτσα, με αρχηγό τον πρόεδρο, Κώστα Τζέλλα έβγαλαν έξω τα τρακτέρ πάνω στα οποία τοποθέτησαν δεσμίδες από άχυρα.

Και σε αυτό το «μέτωπο» η ΕΛΑΣ απάντησε με φραγμό με κλούβα και διμοιρίες των ΜΑΤ, με τους πλημμυροπαθείς να κάνουν λόγο για ημίμετρα, πρόχειρες παρεμβάσεις και εκφράζουν φόβους ότι σε νέα πλημμύρα θα καταστραφούν και πάλι.

Νωρίτερα δεκάδες πλημμυροπαθείς είχαν συγκεντρωθεί ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο στη Φαρκαδόνα και φώναξαν συνθήματα όταν πήγε ο πρωθυπουργός, απαιτώντας ουσιαστικές λύσεις και μέτρα για την περιοχή.

Πριν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο δημαρχείο της Φαρκαδόνας, η Αστυνομία είχε εμποδίσει πλημμυροπαθείς να πλησιάσουν.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 10 το πρωί δεκάδες άτομα από την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας προσέγγισαν με τα πόδια το δημαρχείο και βρήκαν απέναντί τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν φραγμό στους διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές της Θεσσαλίας θέλουν να εκφράσουν στον Πρωθυπουργό τα παράπονά τους για μια σειρά ζητημάτων, όπως: αποζημιώσεις, αντιπλημμυρικά έργα και θωράκιση της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: «Δεν είδαμε κανέναν να αναλαμβάνει την ευθύνη»

Προκλητικός Μαρινάκης για άνεργους: «Προτιμάνε να ζούνε με το επίδομα ανεργίας αντί να βρούνε δουλειά»

Πλήρης επιβεβαίωση Documento για το μπάζωμα των Τεμπών: Κόκκαλης – Αυλωνίτης ζήτησαν να αναβαθμιστεί σε κακούργημα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter