Θανατηφόρες αποφάσεις

Θανατηφόρες αποφάσεις

Ο ανέμελος πρωθυπουργός και οι «άξιοι» συνεργάτες του εφαρμόζουν εδώ και πάνω από δύο χρόνια πολιτικές καταστροφής για την κοινωνία και την οικονομία, έχοντας σκοπό να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο για την οικονομία χειμώνα ανεξάρτητα αν οι αριθμοί ευημερούν.

Η καθηγήτρια Παπαευαγγέλου παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν πήγε καλά στην εμβολιαστική εκστρατεία και η διαχείριση της κυβέρνησης ήταν καταστροφική. Οχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν αλλά δημιούργησε στρατιά φανατικών αντιεμβολιαστών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύμβουλοί του έχοντας αλλεργία για τη δημόσια υγεία την άφησαν στην τύχη της, άνοιξαν τον τουρισμό για δεύτερη συνεχή χρονιά αφήνοντας στο έλεος του κορονοϊού τουρίστες, κατοίκους και επιχειρηματίες, γνωρίζοντας ότι κρούσματα, διασωληνωμένοι και θάνατοι θα αυξηθούν αλματωδώς.
Με τον τρόπο αυτόν και επενδύοντας στον τρόμο ο οποίος πλέον διακατέχει την πλειοψηφία των πολιτών οι «σοφοί» μας κυβερνώντες επιθυμούν να πείσουν τους ανεμβολίαστους πολίτες να περάσουν από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Μάλιστα μέσω των καλοπληρωμένων από τους ίδιους Μέσων Ενημέρωσης θέλουν να πείσουν ότι ακολουθούν το πορτογαλικό μοντέλο που διακηρύσσουν ως απόλυτα πετυχημένο, μοντέλο το οποίο έφερε στην αρχή της πανδημίας εκατόμβες θανάτων αλλά στη συνέχεια πέτυχε τον εμβολιασμό του100% σχεδόν των πολιτών της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου.

Βέβαια στην Πορτογαλία δεν πέρασαν 22 σχεδόν μήνες, μια αποτυχημένη εμβολιαστική εκστρατεία και μια απόλυτα αποτυχημένη διαχείριση της κρίσης για να ενεργοποιηθούν οι κρατικές αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αλλά οι εδώ «άριστοι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη λειτουργούν για τα συμφέροντά τους και μόνο μεν, αλλά θανατηφόρα για τους πολιτες δε.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter