Θα προσλάβει ο ΑΝΤ1 τον… «519c» Κωνσταντίνο Φλώρο;

Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ και παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, Κωνσταντίνο Φλώρο, φαίνεται πως βρισκόμαστε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του militaire.gr.

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη σε θέματα του ΥΠΕΘΑ ιστοσελίδα, Η τελευταία πληροφορία που κυκλοφορεί σε στενό επιχειρηματικό κύκλο είναι ότι ο στρατηγός Φλώρος είναι πολύ κοντά ώστε να ενταχθεί στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ του Θοδωρή Κυριακού και συγκεκριμένα στην KGroup, η οποία περιλαμβάνει τη ναυτιλιακή εταιρία, τον όμιλο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ΑΝΤΕΝΝΑ και πολλές άλλες δραστηριότητες διεθνούς εμβέλειας όπως για παράδειγμα, την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Raine Group, στην οποία ο Θ. Κυριακού είναι βασικός μέτοχος και συνεπενδυτής με τον Sir Martin Sorel, τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι, την China Media Capital κ.α.

Για όσους αναρωτηθούν τι σχέση έχει ένας πρώην Α/ΓΕΕΘΑ που μπορεί να γνωρίζει καλά από εξοπλισμούς και άμυνα αλλά καθόλου από τηλεοπτικές παραγωγές, να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος Antenna επί ημερών του μεγάλου του καπετάνιου Μίνωα Κυριακού είχε δείξει και αποδείξει τη μεγάλη εμπιστοσύνη του σε Ανώτατους Αξιωματικούς. Όλοι του Πολεμικού Ναυτικού να υπενθυμίσουμε. Οι Αντιναύαρχοι Δεμέστιχας, Φωστιέρης και Ισμαηλάκος είχαν ενταχθεί στο επιτελείο του Μίνωα Κυριακού ,ενός επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το militaire.gr ο υιός Κυριακού, φαίνεται ότι θα εμπιστευθεί τις… Ειδικές Δυνάμεις και θα καλέσει στην «οικογένεια του Antenna» τον Κ. Φλώρο. Ωστόσο, το που ακριβώς θα δραστηριοποιηθεί ακόμη δεν είναι γνωστό.

Διαβάστε επίσης:

Νορβηγία: Ο προγονός του διαδόχου του θρόνου ομολόγησε ότι χτύπησε τη σύντροφό του και ότι παίρνει ναρκωτικά

Ισπανία: Στη Σεβίλλη κόβουν το νερό σε κατοικίες που νοικιάζονται παράνομα σε τουρίστες

Πολυμέτωπη επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μπέλγκοροντ – Τι λένε Μόσχα και Κίεβο