Τέξας: Τραγωδία στο CrossFit Games 2024 – 28χρονος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος 100 μέτρα πριν τον τερματισμό (Video)

Τραγωδία σημειώθηκε στο GrossFit Games 2024 που διεξάγεται στο Τέξας, όταν ο 28χρονος Λαζάρ Ντούκιτς πνίγηκε αβοήθητος κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της κολύμβησης,  μπροστά σε συναθλητές και θεατές.

Ο Ντούκιτς, περίπου στα 100 μέτρα πριν τον τερματισμό του αγωνίσματος των 800 μέτρων κολύμβησης στη λίμνη Μαρίν Κρικ, άρχισε να πνίγεται. Ένας από τους θεατές φέρεται να προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένας διασώστης τον απομάκρυνε από το σημείο, προφανώς μην έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη.

H δήμαρχος του Φορτ Γουόρθ Μάτι Πάρκερ δήλωσε πως η πόλη έχει συντονίσει συμβούλους ψυχικής υγείας για να υποστηρίξει όσους μπορεί να το χρειαστούν.

«Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την τραγική απώλεια ενός αθλητή CrossFit κατά τη διάρκεια μιας κολυμβητικής εκδήλωσης των CrossFit Games», είπε η Πάρκερ.

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένεια του εκλιπόντος, όπως και ότι αναβάλλονται τα υπόλοιπα αγωνίσματα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Από τσίμπημα καφέ αράχνης πέθανε ο 48χρονος – Δεν υπάρχει αντίδοτο, λένε οι γιατροί (Video)

Ισορροπίες τρόμου στη Μέση Ανατολή: Κάλεσμα ΗΠΑ, Αίγυπτου και Κατάρ σε Ισραήλ-Χαμάς για νέες διαπραγματεύσεις

Γαλάζια παιδιά του κομματικού σωλήνα οι διοικητές ΥΠΕ

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συνεχίζεται η μάχη, εκκενώθηκαν 9 χωριά – Ανυπολόγιστη καταστροφή (Photos-Video)

Μισή φέτα, μισό αρνί, μισές διακοπές, μισή ζωή

Ετικέτες